Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer'den Kandil Mesajı

GÜNCEL 28.10.2020 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2765+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer'den Kandil Mesajı

Çine Belediye Başkanı, E.Salih Dinçer Mevlid Kandil mesajı yayımladı.

ÇİNE - Çine Belediye Başkanı, E.Salih Dinçer Mevlid Kandil mesajı yayımladı. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız ve maddi manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep beraber yaşıyoruz. Manevi hazların en yükseğe çıktığı böylesine güzel bir günde tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.    
Çine Belediye Başkanı, E.Salih Dinçer Mevlid Kandil mesajı yayımladı.

ÇİNE - Çine Belediye Başkanı, E.Salih Dinçer Mevlid Kandil mesajı yayımladı.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız ve maddi manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep beraber yaşıyoruz.

Manevi hazların en yükseğe çıktığı böylesine güzel bir günde tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.