Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

SİYASET 28.10.2017 - 15:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2448+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94ncü yılını kutlamanın büyük coşkusu ve onurunu yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer, mesajını şöyle sürdürdü: “Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Cumhuriyet, bize bırakılan en büyük mirastır. Bu mirasa sahip çıkmak vatanını ve bayrağını seven herkesin en temel görevidir. Cumhuriyete sahip çıkmak, demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, kardeşliğe, akıla, bilime sahip çıkmaktır. Bize düşen görev Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek kuşaklara taşımaktır. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94ncü yılını kutlamanın büyük coşkusu ve onurunu yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer, mesajını şöyle sürdürdü:

“Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Cumhuriyet, bize bırakılan en büyük mirastır. Bu mirasa sahip çıkmak vatanını ve bayrağını seven herkesin en temel görevidir. Cumhuriyete sahip çıkmak, demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, kardeşliğe, akıla, bilime sahip çıkmaktır. Bize düşen görev Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek kuşaklara taşımaktır.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.