Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer: Biz de varız!

SİYASET 20.08.2019 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4106+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer: Biz de varız!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Volkswagen fabrikasının Aydın’a yapılması için tüm Milletvekillerine yaptığı çağrıya destek verdiğini açıklayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, fabrikanın Çine’ye yapılmasına talip olduklarını söyledi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Dinçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu konuda haklı bir talebi olduğunu ve bu yatırımın Aydın İlinde yapılması için tüm Aydınlı siyasilere çağrıda bulunduğunu anımsatarak, şunları söyledi: “Biz de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısını destekliyoruz ve diyoruz ki, Bu yatırımı gelin Çine’ye yapalım. Çine Belediye Başkanı olarak her türlü girişime ve fedakarlığa hazırız. Ben de tüm Aydınlı siyasetçilerimize diyorum ki; hep beraber, iktidarı muhalefeti, bu yatırımın Aydın’da yapılmasını sağlamak için birlikte hareket edelim. Tabii ki Çineli olarak, Çine Belediye Başkanı olarak bu yatırımın Çine’ye yapılması taraftarı olduğumu söylemek istiyorum. Özellikle Aydın Milletvekilimiz ve aynı zamanda TBMM KİT Komisyonu Başkanı olan Sayın Mustafa Savaş’ın da Çineli olması bizim için büyük avantaj. Çine’ye kapalı cezaevi yapmak ekonomiyi ve istihdamı arttırmıyor. Organize sanayi bölgemiz de tam kapasiteli istihdamı arttırıcı ve nüfusu arttırıcı dinamiğe kavuşmadı. Çine, her geçen gün özellikle genç kesimden göç verir hale geldi. Bu projeyle hem gençlerimize istihdamı sağlayalım, hem de Çine’nin ekonomisini canlandıralım. Gelin bu büyük proje için elimizden geleni yapalım, bu yatırımı Çine’ye getirelim. Bu tür projeler Çine’ye yapılacaksa biz de tüm enerjimiz ve gücümüzle hazırız.”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Volkswagen fabrikasının Aydın’a yapılması için tüm Milletvekillerine yaptığı çağrıya destek verdiğini açıklayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, fabrikanın Çine’ye yapılmasına talip olduklarını söyledi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Dinçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu konuda haklı bir talebi olduğunu ve bu yatırımın Aydın İlinde yapılması için tüm Aydınlı siyasilere çağrıda bulunduğunu anımsatarak, şunları söyledi:

“Biz de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısını destekliyoruz ve diyoruz ki, Bu yatırımı gelin Çine’ye yapalım. Çine Belediye Başkanı olarak her türlü girişime ve fedakarlığa hazırız. Ben de tüm Aydınlı siyasetçilerimize diyorum ki; hep beraber, iktidarı muhalefeti, bu yatırımın Aydın’da yapılmasını sağlamak için birlikte hareket edelim.

Tabii ki Çineli olarak, Çine Belediye Başkanı olarak bu yatırımın Çine’ye yapılması taraftarı olduğumu söylemek istiyorum. Özellikle Aydın Milletvekilimiz ve aynı zamanda TBMM KİT Komisyonu Başkanı olan Sayın Mustafa Savaş’ın da Çineli olması bizim için büyük avantaj. Çine’ye kapalı cezaevi yapmak ekonomiyi ve istihdamı arttırmıyor. Organize sanayi bölgemiz de tam kapasiteli istihdamı arttırıcı ve nüfusu arttırıcı dinamiğe kavuşmadı.

Çine, her geçen gün özellikle genç kesimden göç verir hale geldi. Bu projeyle hem gençlerimize istihdamı sağlayalım, hem de Çine’nin ekonomisini canlandıralım. Gelin bu büyük proje için elimizden geleni yapalım, bu yatırımı Çine’ye getirelim. Bu tür projeler Çine’ye yapılacaksa biz de tüm enerjimiz ve gücümüzle hazırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.