Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, Astsubaylar Günü’nü kutladı

SİYASET 17.10.2018 - 14:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1583+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, Astsubaylar Günü’nü kutladı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, Dünya Astsubaylar Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin kuruluş günü olan 17 Ekim, Dünya Astsubaylar Günü olarak ilan edilmiş ve astsubaylarımız ile görevlerine verilen değerin hatırlanması ve hatırlatılması bakımından önemli bir gündür” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi: “Astsubaylık, uluslararası alanda kabul görmüş bir meslek ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin adeta belkemiği niteliğindedir. Astsubaylarımız, kendilerine verilen tüm görevleri, ülkenin her noktasında büyük özverilerle yerine getirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimiz için vazifesini yapan tüm Astsubaylarımızın, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, başta milli mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için canını ortaya koymuş bütün şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak, Dünya Astsubaylar Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin kuruluş günü olan 17 Ekim, Dünya Astsubaylar Günü olarak ilan edilmiş ve astsubaylarımız ile görevlerine verilen değerin hatırlanması ve hatırlatılması bakımından önemli bir gündür” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“Astsubaylık, uluslararası alanda kabul görmüş bir meslek ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin adeta belkemiği niteliğindedir. Astsubaylarımız, kendilerine verilen tüm görevleri, ülkenin her noktasında büyük özverilerle yerine getirmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimiz için vazifesini yapan tüm Astsubaylarımızın, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü kutluyor, başta milli mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için canını ortaya koymuş bütün şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.