Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Dinçer, 1 Mayıs’ı kutladı

SİYASET 01.05.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3186+ kez okundu.
 

Başkan Dinçer, 1 Mayıs’ı kutladı

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak 1 Mayıs Dünya İşçilerinin Birlik ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi: “İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız. Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla başta beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakâr işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.”
Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, bir mesaj yayınlayarak 1 Mayıs Dünya İşçilerinin Birlik ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur” diyen Başkan Dinçer, şunları söyledi:

“İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.

Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla başta beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakâr işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.