Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Demir’den adalet çağrısı

GENEL 11.05.2019 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4250+ kez okundu.
 

Başkan Demir’den adalet çağrısı

Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir, adalet çağrısı yaptı.

AYDIN- Ülkemizde yaşanan yanlış olaylarla ilgili her fırsatta tepkilerini dile getiren Tüm Emekliler Sendikası, bu kez de adalet için seslendi. Özgürlüklerin ve adaletin vesayet altında olmasının, ülkenin fikir fırtınasının yelkenlerinin düşmesine neden olacağını ve fırtına yoksa yelkenin yönünü değiştirmenin gerektiğini savunan Başkan Demir, yaptığı adalet çağrısında şu ifadelere yer verdi: ‘’Ülkede rüzgâr yok, yelkenin yönünü değiştirecek direnç yok. Hantallaşmış, korkularla köşeye sıkışmış bir taraf, umutlarını yitirmiş koca bir Türkiye olmak yakışmıyor bize. Türkiye’de binlerce İmamoğlu var. Türkiye’de yok edilmek istenen kazanılmış kavramlar var. Biz Türkiyeyiz. Yedi düvelle görülmüş hesaplarımız var. Sayısız düşmanlarımız ve içeride hainlerimiz var. Biz yok olursak bir avuç faydasızın zaferi olur. Padişaha kulluk edenlerde ortada kalır. Bu ülkede canı isteyen atı alıp Üsküdar’ı geçmemeli. Bu ülkede hak ve hukuka adaletsiz davrananlara, buyur geç yollar senindir demenin zamanı değil. Milyonlarca emekli bir sadaka politikasını, onurlarıyla oynanmasına müsaade etmeyecektir. Ülkenin ekonomisini sokakta bırakıp, kaybedilen kalelerin yeniden kazanılması için hak, hukuk ve adalet tanımayanların, zulmün ve korkunun mimarlarına geçit vermemeliyiz. Biz emekliyiz. Bu ülkeye anlamlı ve değerli hizmetler verdik. Ülkemizi çok sevdik. Bu ülkenin içte ve dışta itibarına katkılar koyduk. Biz emekliyiz, milyonlarız, bizi sadaka politikasıyla yok sayamazlar. Biz saygılı çocuklar yetiştirdik. Kariyer sahibi çocuklarımıza ülkenin dışını gösterenlere, beyin göçüne neden olan karanlık güçlere aman vermemeliyiz. Biz bu ülkenin iç dinamiklerinin en güçlü kitlesiyiz. Bu ülkenin kanıyla canıyla bedel ödeyerek kazançlarını,  hak hukuk tanımayan güçlerine teslim etmeyiz. Biz Mustafa Kemaliz, Biz Emekliyiz!  Biz Cumhuriyetiz! Biz demokrasiyiz! Biz vatanız bir bütünüz. Sevgi, barış ve kardeşliğin bekçileriyiz. Hak, hukuk ve adaletin, ülkenin temel ilkelerinin harcıyız, taşıyız, toprağıyız.’’
Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir, adalet çağrısı yaptı.

AYDIN- Ülkemizde yaşanan yanlış olaylarla ilgili her fırsatta tepkilerini dile getiren Tüm Emekliler Sendikası, bu kez de adalet için seslendi.

Özgürlüklerin ve adaletin vesayet altında olmasının, ülkenin fikir fırtınasının yelkenlerinin düşmesine neden olacağını ve fırtına yoksa yelkenin yönünü değiştirmenin gerektiğini savunan Başkan Demir, yaptığı adalet çağrısında şu ifadelere yer verdi:

‘’Ülkede rüzgâr yok, yelkenin yönünü değiştirecek direnç yok. Hantallaşmış, korkularla köşeye sıkışmış bir taraf, umutlarını yitirmiş koca bir Türkiye olmak yakışmıyor bize.

Türkiye’de binlerce İmamoğlu var. Türkiye’de yok edilmek istenen kazanılmış kavramlar var. Biz Türkiyeyiz. Yedi düvelle görülmüş hesaplarımız var. Sayısız düşmanlarımız ve içeride hainlerimiz var. Biz yok olursak bir avuç faydasızın zaferi olur. Padişaha kulluk edenlerde ortada kalır. Bu ülkede canı isteyen atı alıp Üsküdar’ı geçmemeli. Bu ülkede hak ve hukuka adaletsiz davrananlara, buyur geç yollar senindir demenin zamanı değil. Milyonlarca emekli bir sadaka politikasını, onurlarıyla oynanmasına müsaade etmeyecektir. Ülkenin ekonomisini sokakta bırakıp, kaybedilen kalelerin yeniden kazanılması için hak, hukuk ve adalet tanımayanların, zulmün ve korkunun mimarlarına geçit vermemeliyiz.

Biz emekliyiz. Bu ülkeye anlamlı ve değerli hizmetler verdik. Ülkemizi çok sevdik. Bu ülkenin içte ve dışta itibarına katkılar koyduk. Biz emekliyiz, milyonlarız, bizi sadaka politikasıyla yok sayamazlar. Biz saygılı çocuklar yetiştirdik. Kariyer sahibi çocuklarımıza ülkenin dışını gösterenlere, beyin göçüne neden olan karanlık güçlere aman vermemeliyiz. Biz bu ülkenin iç dinamiklerinin en güçlü kitlesiyiz. Bu ülkenin kanıyla canıyla bedel ödeyerek kazançlarını,  hak hukuk tanımayan güçlerine teslim etmeyiz. Biz Mustafa Kemaliz, Biz Emekliyiz!  Biz Cumhuriyetiz! Biz demokrasiyiz! Biz vatanız bir bütünüz. Sevgi, barış ve kardeşliğin bekçileriyiz. Hak, hukuk ve adaletin, ülkenin temel ilkelerinin harcıyız, taşıyız, toprağıyız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.