Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Demir: Kara elmas yandaşların elinde

GENEL 15.05.2019 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3424+ kez okundu.
 

Başkan Demir: Kara elmas yandaşların elinde

Tüm emekliler Sendikası Başkanı Erdal Demir, kötü giden ekonomi üzerinden hükümete yüklendi.

AYDIN- Önce çıraklık sonra ustalık dönemi ve birilerinin yok edici para hırsının can almaya doymadığını belirten Başkan Demir, şu ifadelerle hükümete yüklendi: ‘’Ustalık Dönemi ile birlikte palazlanan yandaşlar, devletin milli değerlerini yağmalamaya başlayınca, cahil ve taşeron zihniyeti birleşti. Bir yandan namus anlayışlı ve çoluk çocuk geçindirmek dersi, diğer yandan işsiz kalma korkusu her türlü baskıcı talep karşısında biçare ve imkansızlıkların her geçen gün ekonomide yok oluşlar karşısında evet diyen bir emek sınıfını doğurdu. Buna beş milyon sendikalı sınıfın 500 bine düşen örgütlülüğü eklenince, taşeron anlayışının yandaş patronları deneyimsiz ekonominin kırılan zincirlerinden kurtulup, insan değerini yok sayan bir zihniyetle para hırsının önüne geçilemez arzusu içinde, Türkiye’de mühendislik ve teknolojinin gelişmelerinden yoksun patronlar ve hızla artan kara Elmas madenleri. Sonuç üçüncü dünya ülkesi durumuna düşen Türkiye, kıymetsiz insan ve emek gücü. Evet, Türkiye'de sadece tek adam ve onun inanılmaz yükseliş hırsı var artık. Bu onun insan sevgisini ve merhametini yok etti. Ölümler sıra dışı olaylar durumuna düştü. Savaşlarda bile bu sayıda insan ölmüyor. Bu sayı arkasına perişan aileler ve onun asla psikolojileri düzelmeyecek fertleri. Türkiye seninle gurur duyuyor!’’
Tüm emekliler Sendikası Başkanı Erdal Demir, kötü giden ekonomi üzerinden hükümete yüklendi.

AYDIN- Önce çıraklık sonra ustalık dönemi ve birilerinin yok edici para hırsının can almaya doymadığını belirten Başkan Demir, şu ifadelerle hükümete yüklendi:

‘’Ustalık Dönemi ile birlikte palazlanan yandaşlar, devletin milli değerlerini yağmalamaya başlayınca, cahil ve taşeron zihniyeti birleşti. Bir yandan namus anlayışlı ve çoluk çocuk geçindirmek dersi, diğer yandan işsiz kalma korkusu her türlü baskıcı talep karşısında biçare ve imkansızlıkların her geçen gün ekonomide yok oluşlar karşısında evet diyen bir emek sınıfını doğurdu.

Buna beş milyon sendikalı sınıfın 500 bine düşen örgütlülüğü eklenince, taşeron anlayışının yandaş patronları deneyimsiz ekonominin kırılan zincirlerinden kurtulup, insan değerini yok sayan bir zihniyetle para hırsının önüne geçilemez arzusu içinde, Türkiye’de mühendislik ve teknolojinin gelişmelerinden yoksun patronlar ve hızla artan kara Elmas madenleri. Sonuç üçüncü dünya ülkesi durumuna düşen Türkiye, kıymetsiz insan ve emek gücü.

Evet, Türkiye'de sadece tek adam ve onun inanılmaz yükseliş hırsı var artık. Bu onun insan sevgisini ve merhametini yok etti. Ölümler sıra dışı olaylar durumuna düştü. Savaşlarda bile bu sayıda insan ölmüyor. Bu sayı arkasına perişan aileler ve onun asla psikolojileri düzelmeyecek fertleri. Türkiye seninle gurur duyuyor!’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.