Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu’ndan tarımsal sulamaya destek

GÜNCEL 04.01.2019 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3735+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu’ndan tarımsal sulamaya destek

Aydın’ın, tarımsal faaliyetler bazında en etkin ilçelerinin başında gelen Buharkent’te, ASKİ çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da hassasiyetle üzerinde durduğu belirtilen tarımsal faaliyetlerin güçlendirilmesi ve desteklenmesi için ASKİ’nin üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam ettiği vurgulanarak, ASKİ ekiplerinin, vatandaşların tarımsal sulama ihtiyaçlarının karşılanması ve bu konuda herhangi bir sorun yaşamaması için ark temizlikleri ve tarımsal sulama hat yapımlarını sürdürdüğü dile getirildi. ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, bu çerçevede halkın talebi üzerine Savcıllı Mahallesi’nde yer alan 1.3 kilometrelik tarımsal sulama arkı, detaylı bir temizlikten geçirilerek hizmete sunuldu. Feslek Mahallesi’nde de aşırı yağışlarda su deşarjının sağlayan, ayrıca tarımsal sulama için kullanılan hatta meydana gelen arıza giderildi. ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Tarımsal sulama arklarında yapılan çalışmalar başta olmak üzere gerçekleştirilen tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın’ın, tarımsal faaliyetler bazında en etkin ilçelerinin başında gelen Buharkent’te, ASKİ çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da hassasiyetle üzerinde durduğu belirtilen tarımsal faaliyetlerin güçlendirilmesi ve desteklenmesi için ASKİ’nin üzerine düşen görevi yerine getirmeye devam ettiği vurgulanarak, ASKİ ekiplerinin, vatandaşların tarımsal sulama ihtiyaçlarının karşılanması ve bu konuda herhangi bir sorun yaşamaması için ark temizlikleri ve tarımsal sulama hat yapımlarını sürdürdüğü dile getirildi.

ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, bu çerçevede halkın talebi üzerine Savcıllı Mahallesi’nde yer alan 1.3 kilometrelik tarımsal sulama arkı, detaylı bir temizlikten geçirilerek hizmete sunuldu. Feslek Mahallesi’nde de aşırı yağışlarda su deşarjının sağlayan, ayrıca tarımsal sulama için kullanılan hatta meydana gelen arıza giderildi.

ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Tarımsal sulama arklarında yapılan çalışmalar başta olmak üzere gerçekleştirilen tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.