Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu’ndan kan bağışı kampanyasına destek

SAĞLIK 09.04.2018 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4040+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu’ndan kan bağışı kampanyasına destek

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Kan Bağışı Merkezi ortaklaşa olarak kan bağışı kampanyası başlattı.

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda gezici kan bağışı aracını ziyaret etti. Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Başkan Çerçioğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu bize her konuda destek olmuştur. Çok teşekkür ediyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Atatürk Kent Meydanı’mızda yeni aracımızda kan bağışı kampanyasına bugün başlattık. Özellikle kadınlarımıza çağrı yapıyorum. Kadın bağışı konusunda Avrupa’ya göre gerideyiz. Kadınlarımız olmadan hiçbir iş başarıya ulaşmaz. Kadınlarımızı ve halkımızı Atatürk Kent Meydanı’na kan vermeye davet ediyorum” dedi. Kan bağışı kampanyasına destek olan Başkan Çerçioğlu, “Uzun süredir Kızılay ile birlikte Aydın il genelinde kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Bugünde kan bağışına destek olmak amacıyla buradayız. Kana nerede ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmaz. Kan ihtiyaç olduğunda değil, daha önceden stoklanmalıdır. Avrupa ülkelerinde kadın ve erkek kan bağışında eşit olmasına rağmen maalesef ülkemizde kadınlar bağış konusunda geride. Tüm halkımızı özellikle kadınlarımızı kan bağışına destek olmaya davet ediyorum” dedi. Kan bağışı kampanyası Efeler 09-15 Nisan, Nazilli 09-12 Nisan tarihleri arasında, Söke’de ise 10 Nisan tarihinde gerçekleşecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Kan Bağışı Merkezi ortaklaşa olarak kan bağışı kampanyası başlattı.

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda gezici kan bağışı aracını ziyaret etti.

Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Başkan Çerçioğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu bize her konuda destek olmuştur. Çok teşekkür ediyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Atatürk Kent Meydanı’mızda yeni aracımızda kan bağışı kampanyasına bugün başlattık. Özellikle kadınlarımıza çağrı yapıyorum. Kadın bağışı konusunda Avrupa’ya göre gerideyiz. Kadınlarımız olmadan hiçbir iş başarıya ulaşmaz. Kadınlarımızı ve halkımızı Atatürk Kent Meydanı’na kan vermeye davet ediyorum” dedi.

Kan bağışı kampanyasına destek olan Başkan Çerçioğlu, “Uzun süredir Kızılay ile birlikte Aydın il genelinde kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Bugünde kan bağışına destek olmak amacıyla buradayız. Kana nerede ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmaz. Kan ihtiyaç olduğunda değil, daha önceden stoklanmalıdır. Avrupa ülkelerinde kadın ve erkek kan bağışında eşit olmasına rağmen maalesef ülkemizde kadınlar bağış konusunda geride. Tüm halkımızı özellikle kadınlarımızı kan bağışına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Kan bağışı kampanyası Efeler 09-15 Nisan, Nazilli 09-12 Nisan tarihleri arasında, Söke’de ise 10 Nisan tarihinde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.