Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu’ndan erik üreticisine destek

EKONOMİ 15.05.2018 - 09:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3481+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu’ndan erik üreticisine destek

Mahsulü tarlada kalan üreticinin imdadına Çerçioğlu yetişti

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da mahsulü tarlada kalan çiftçiye destek oldu. Erik üreticisinin tarlasında kalan mahsulünü satın alan büyükşehir belediyesi, erikleri vatandaşlara ücretsiz dağıtıyor. Girdi maliyetleri çok yükseldiği için erikten para kazanamadıklarını söyleyen çiftçiler, zor durumda kaldıklarını belirterek büyükşehir belediyesine başvurdular. Ekonomik sebeplerden dolayı mahsulü tarlada kalan erik üreticine kucak açan büyükşehir belediyesi, tonlarca eriği tarlada satın alarak vatandaşlara dağıtmaya başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda da patates, portakal, nar üreticilerinin olumsuz piyasa koşullarından dolayı tarlasında kalan ürünlerini satın alıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmıştı. Kendilerine destek olunduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden çiftçiler uygulamadan memnun kaldılar. Başkan Çerçioğlu ise çiftçiye ilerleyen günlerde desteklerinin devam edeceğini belirtti. Çerçioğlu, "Çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Aydın'ın çiftçilerini namerde muhtaç etmeyiz. Büyükşehir belediyesi olduğu sürece Aydın'da hiçbir çiftçinin ürünü tarlada kalmaz. Satın aldığımız ürünleri de ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Böylece üreticimizi de destekliyoruz. Çiftçimize, vatandaşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" diyerek çiftçiyi desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Mahsulü tarlada kalan üreticinin imdadına Çerçioğlu yetişti

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da mahsulü tarlada kalan çiftçiye destek oldu. Erik üreticisinin tarlasında kalan mahsulünü satın alan büyükşehir belediyesi, erikleri vatandaşlara ücretsiz dağıtıyor.

Girdi maliyetleri çok yükseldiği için erikten para kazanamadıklarını söyleyen çiftçiler, zor durumda kaldıklarını belirterek büyükşehir belediyesine başvurdular. Ekonomik sebeplerden dolayı mahsulü tarlada kalan erik üreticine kucak açan büyükşehir belediyesi, tonlarca eriği tarlada satın alarak vatandaşlara dağıtmaya başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda da patates, portakal, nar üreticilerinin olumsuz piyasa koşullarından dolayı tarlasında kalan ürünlerini satın alıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmıştı. Kendilerine destek olunduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden çiftçiler uygulamadan memnun kaldılar.

Başkan Çerçioğlu ise çiftçiye ilerleyen günlerde desteklerinin devam edeceğini belirtti. Çerçioğlu, "Çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Aydın'ın çiftçilerini namerde muhtaç etmeyiz. Büyükşehir belediyesi olduğu sürece Aydın'da hiçbir çiftçinin ürünü tarlada kalmaz. Satın aldığımız ürünleri de ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Böylece üreticimizi de destekliyoruz. Çiftçimize, vatandaşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" diyerek çiftçiyi desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.