Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu'ndan Çakırbeyli Pazarı'na sabah ziyareti

SİYASET 25.08.2019 - 14:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2881+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu'ndan Çakırbeyli Pazarı'na sabah ziyareti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun geçen haftalarda olduğu gibi bu hafta da Çakırbeyli Köy Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Çerçioğlu, üretici kadınlarla birlikte börek açarken, kadınların daha fazla kazanabilmeleri için köy pazarlarının sayısını artıracaklarını söyledi. Pazarda esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Çerçioğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterip bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Kendisinin de Çakırbeyli Pazarı'ndan alışveriş yapabilmek için pazar gününü beklediğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, pazardan alışveriş yapıp vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, yerli üreticiyi desteklediği ve Aydın'a kazandırdığı Köy Pazarları Projesi'yle kendilerini doğal ürünlerle buluşturduğu için başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Vatandaşların daha fazla köy pazarı açılması talebini de olumlu yanıtlayan Başkan Çerçioğlu, yakın zamanda vatandaşların doğal ürünlerle buluşmaya devam edecekleri yeni pazarların açılacağının müjdesini verdi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun geçen haftalarda olduğu gibi bu hafta da Çakırbeyli Köy Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Çerçioğlu, üretici kadınlarla birlikte börek açarken, kadınların daha fazla kazanabilmeleri için köy pazarlarının sayısını artıracaklarını söyledi.

Pazarda esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Çerçioğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterip bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Kendisinin de Çakırbeyli Pazarı'ndan alışveriş yapabilmek için pazar gününü beklediğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, pazardan alışveriş yapıp vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlar, yerli üreticiyi desteklediği ve Aydın'a kazandırdığı Köy Pazarları Projesi'yle kendilerini doğal ürünlerle buluşturduğu için başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Vatandaşların daha fazla köy pazarı açılması talebini de olumlu yanıtlayan Başkan Çerçioğlu, yakın zamanda vatandaşların doğal ürünlerle buluşmaya devam edecekleri yeni pazarların açılacağının müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.