Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu: Yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

SPOR 02.07.2019 - 16:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3317+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu: Yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenen yüzme kurslarının başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurslara yoğun ilgi var. Yüzme öğrenmek isteyen çocuklar kurslara akın ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çocukların gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, "Aydın'da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak. Bu yıl da çok sayıda çocuğumuza yüzme öğreteceğiz" dedi. Yüzme kursları Efeler, Çine, Söke, Ortaklar ve Nazilli'deki havuzlarda düzenleniyor. Havuz olmayan ilçelerdeki çocukların mağdur olmaması için de bu ilçelerdeki çocuklar da en yakın havuz olan ilçelere taşınıyor. Böylelikle Aydın'ın dört bir köşesindeki çocuklar, hem yaz tatillerini eğlenerek geçiriyor hem de yüzme öğreniyor. Çocuklara ve gençlere fırsat eşitliği yaratmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu ise, Aydınlıların kültür merkezleri tarafından düzenlenen kurslara yoğun katılım göstermesinden mutlu olduklarını söyledi. Özellikle yüzme kurslarına çok yoğun katılım olduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Aydın'daki hiçbir çocuğumuza ayrım yapmıyoruz. Onlar yüzme öğrenmek istiyorlar bizler de havuzlarımızın kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Umuyorum ki çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve yüzme öğrendikleri bir yaz tatili olur" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenen yüzme kurslarının başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurslara yoğun ilgi var. Yüzme öğrenmek isteyen çocuklar kurslara akın ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çocukların gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu, "Aydın'da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak. Bu yıl da çok sayıda çocuğumuza yüzme öğreteceğiz" dedi.

Yüzme kursları Efeler, Çine, Söke, Ortaklar ve Nazilli'deki havuzlarda düzenleniyor. Havuz olmayan ilçelerdeki çocukların mağdur olmaması için de bu ilçelerdeki çocuklar da en yakın havuz olan ilçelere taşınıyor. Böylelikle Aydın'ın dört bir köşesindeki çocuklar, hem yaz tatillerini eğlenerek geçiriyor hem de yüzme öğreniyor.

Çocuklara ve gençlere fırsat eşitliği yaratmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu ise, Aydınlıların kültür merkezleri tarafından düzenlenen kurslara yoğun katılım göstermesinden mutlu olduklarını söyledi. Özellikle yüzme kurslarına çok yoğun katılım olduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Aydın'daki hiçbir çocuğumuza ayrım yapmıyoruz. Onlar yüzme öğrenmek istiyorlar bizler de havuzlarımızın kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Umuyorum ki çocuklarımız için gönüllerince eğlenebildikleri ve yüzme öğrendikleri bir yaz tatili olur" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.