Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu Sökelilerle iftar yaptı

GÜNCEL 25.05.2018 - 19:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2974+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu Sökelilerle iftar yaptı

Önceki akşam Yenipazar'da vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün akşam da Söke'de vatandaşlarla bir araya geldi.

AYDIN- Çeltik Mahallesi'ndeki Söke Adalet Parkı'nda düzenlenen iftar programına CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı. Başkan Çerçioğlu'nun vatandaşlara yemek ikram ettiği iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sökelilerin bol bol hatıra fotoğrafı çekildiği başkan Çerçioğlu, "Mübarek ramazan ayınızı kutluyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik, güzellik ve barış getirsin " diye konuştu. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'ın bütün ilçelerinde vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam edeceğini söyleyen başkan Çerçioğlu, birlik beraberlik için tüm vatandaşları kurulan ramazan sofralarına davet etti.
Önceki akşam Yenipazar'da vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün akşam da Söke'de vatandaşlarla bir araya geldi.

AYDIN- Çeltik Mahallesi'ndeki Söke Adalet Parkı'nda düzenlenen iftar programına CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.

Başkan Çerçioğlu'nun vatandaşlara yemek ikram ettiği iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sökelilerin bol bol hatıra fotoğrafı çekildiği başkan Çerçioğlu, "Mübarek ramazan ayınızı kutluyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik, güzellik ve barış getirsin " diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın'ın bütün ilçelerinde vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam edeceğini söyleyen başkan Çerçioğlu, birlik beraberlik için tüm vatandaşları kurulan ramazan sofralarına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.