Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu: Satın almayın, sahiplenin

GÜNCEL 29.09.2018 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4014+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu: Satın almayın, sahiplenin

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, belediye barınaklarındaki yeni yuvalarını arayan hayvanlar için çağrıda bulunduğu bildirildi. Başkan Çerçioğlu, "Satın almayın, sahiplenin" dedi.

AYDIN– Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezleri’ndeki hayvanlar yeni sahiplerini bekliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tedavileri, aşıları ve bakımları yapılmış; özenle bakılan hayvanları sahiplenmek isteyen vatandaşları Didim, Kuşadası ve Efeler'deki barınaklara davet etti. Vatandaşları satın almak yerine hayvan sahiplenmeye davet eden başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin barınaklarında yeni yuvalarını bekleyen farklı özelliklerde hayvanların olduğunu söyledi. Hayvan sahiplenmek için barınaklara gelen hayvanseverler, sahiplendirme öncesinde hayvanların özellikleri ve ihtiyaçları konusunda veteriner hekimler tarafından bilgilendiriliyor. Barınaklarda, hayvanların ve yeni sahiplerinin mutlulukları için sahiplenmek isteyen vatandaşların olanakları değerlendirilerek doğru ırklar için yönlendirme yapılıyor. Bahçede veya evde bakım için farklı ihtiyaçları olan hayvanlar vatandaşların sağlayacağı olanaklara göre yeni sahiplerine veriliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin barınaklarının hafta içi her gün saat 13-16 arasında tüm Aydınlılara açık olduğunu söyleyen başkan Çerçioğlu, "Hayvanların yeri barınaklar ya da sokaklar değil, onları sahiplenecek hayvanseverlerin yanıdır. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımızdan evcil hayvanları satın almak yerine barınaklarımızdaki hayvanlara sahip çıkmaya davet ediyorum. Bakımları ve aşıları tam olan, kısırlaştırılmaları yapılan hayvanlarımızdan bir tanesiyle mutlu bir hayat yaşamak isteyeceklerdir" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, belediye barınaklarındaki yeni yuvalarını arayan hayvanlar için çağrıda bulunduğu bildirildi. Başkan Çerçioğlu, "Satın almayın, sahiplenin" dedi.

AYDIN– Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezleri’ndeki hayvanlar yeni sahiplerini bekliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tedavileri, aşıları ve bakımları yapılmış; özenle bakılan hayvanları sahiplenmek isteyen vatandaşları Didim, Kuşadası ve Efeler'deki barınaklara davet etti.

Vatandaşları satın almak yerine hayvan sahiplenmeye davet eden başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin barınaklarında yeni yuvalarını bekleyen farklı özelliklerde hayvanların olduğunu söyledi. Hayvan sahiplenmek için barınaklara gelen hayvanseverler, sahiplendirme öncesinde hayvanların özellikleri ve ihtiyaçları konusunda veteriner hekimler tarafından bilgilendiriliyor.

Barınaklarda, hayvanların ve yeni sahiplerinin mutlulukları için sahiplenmek isteyen vatandaşların olanakları değerlendirilerek doğru ırklar için yönlendirme yapılıyor. Bahçede veya evde bakım için farklı ihtiyaçları olan hayvanlar vatandaşların sağlayacağı olanaklara göre yeni sahiplerine veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin barınaklarının hafta içi her gün saat 13-16 arasında tüm Aydınlılara açık olduğunu söyleyen başkan Çerçioğlu, "Hayvanların yeri barınaklar ya da sokaklar değil, onları sahiplenecek hayvanseverlerin yanıdır. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımızdan evcil hayvanları satın almak yerine barınaklarımızdaki hayvanlara sahip çıkmaya davet ediyorum. Bakımları ve aşıları tam olan, kısırlaştırılmaları yapılan hayvanlarımızdan bir tanesiyle mutlu bir hayat yaşamak isteyeceklerdir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.