Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu Salı Pazarı'nı ziyaret etti

GÜNCEL 05.03.2019 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3867+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu Salı Pazarı'nı ziyaret etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'de Salı Pazarı'nı ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, pazar ziyaretinde Başkan Çerçioğlu'na il yönetimiyle birlikte CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve meclis üyesi adayları Adnan Bosnalı, İlhan Gönendi, Yüksel Macaroğlu ve Oktay Toros da eşlik etti. Pazarda vatandaşlarla sohbet eden ve onların Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini de dinleyen başkan Çerçioğlu, özellikler kadınlar tarafından coşkuyla karşılandı. Kendisini her zaman desteklediklerini söyleyen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu pazardan alışveriş de yaptı. Pazar ziyareti sırasında bir İtalyan kadın da Başkan Çerçioğlu'nu tanıyarak kendisiyle selfie (özçekim) çekildi ve bir süre sohbet etti. Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Çerçioğlu, esnaflara hayırlı işler diledi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'de Salı Pazarı'nı ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, pazar ziyaretinde Başkan Çerçioğlu'na il yönetimiyle birlikte CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve meclis üyesi adayları Adnan Bosnalı, İlhan Gönendi, Yüksel Macaroğlu ve Oktay Toros da eşlik etti.

Pazarda vatandaşlarla sohbet eden ve onların Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini de dinleyen başkan Çerçioğlu, özellikler kadınlar tarafından coşkuyla karşılandı. Kendisini her zaman desteklediklerini söyleyen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu pazardan alışveriş de yaptı. Pazar ziyareti sırasında bir İtalyan kadın da Başkan Çerçioğlu'nu tanıyarak kendisiyle selfie (özçekim) çekildi ve bir süre sohbet etti.

Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Çerçioğlu, esnaflara hayırlı işler diledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.