Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu, Nazilli’deki çalışmaları inceledi

GÜNCEL 25.08.2017 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2844+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu, Nazilli’deki çalışmaları inceledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı yol hamlesine Nazilli’de devam ediyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Hürriyet Caddesi’ne gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Çerçioğlu, “Aydın il genelinde vatandaşların isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Biz hizmet için varız. Nazilli halkı da hizmetin en iyi ve kalitesini hak ediyor. Nazilli ister, Büyükşehir yapar” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Hürriyet Caddesi’nde asfalt yapımının tamamlanması için hummalı bir çalışma başlatarak adeta seferberlik ilan etti. Çalışmalarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hürriyet Caddesi üzerindeki sıcak asfaltlama çalışmasının ardından Atatürk Bulvarı’na geçecek. Nazilli’de Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı’ndaki toplam 4,5 kilometre ve 40 bin metrekarelik alanda asfalt çalışması yapılıyor. Kaliteli sıcak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüş kalitesini arttıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de çalışmalarına hızla devam edecek. Ekiplerin gece gündüz çalışmasından dolayı memnuniyet duyan Nazillili vatandaşlar il geneli ve Nazilli ilçesine yapılan hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı yol hamlesine Nazilli’de devam ediyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Hürriyet Caddesi’ne gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Çerçioğlu, “Aydın il genelinde vatandaşların isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Biz hizmet için varız. Nazilli halkı da hizmetin en iyi ve kalitesini hak ediyor. Nazilli ister, Büyükşehir yapar” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Hürriyet Caddesi’nde asfalt yapımının tamamlanması için hummalı bir çalışma başlatarak adeta seferberlik ilan etti. Çalışmalarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hürriyet Caddesi üzerindeki sıcak asfaltlama çalışmasının ardından Atatürk Bulvarı’na geçecek. Nazilli’de Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvarı’ndaki toplam 4,5 kilometre ve 40 bin metrekarelik alanda asfalt çalışması yapılıyor.

Kaliteli sıcak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüş kalitesini arttıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de çalışmalarına hızla devam edecek.

Ekiplerin gece gündüz çalışmasından dolayı memnuniyet duyan Nazillili vatandaşlar il geneli ve Nazilli ilçesine yapılan hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.