Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu Nazilli'de yerel fide dağıttı

GÜNCEL 19.03.2019 - 20:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3916+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu Nazilli'de yerel fide dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sahip çıkılan Ata Tohumları'ndan yetiştirilen fidelerin dağıtımlarının devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de yerel fidelerden dağıtırken, “Yerel tohum özgürlüktür. Yerel tohumlarımıza sahip çıkmaya ve vatandaşlarımıza bu tohumlardan elde ettiğimiz fideleri dağıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Nazilli'de de vatandaşlara binlerce yerel fide dağıtılırken fide dağıtımları, Aydın'ın 17 ilçesinde devam edeceği belirtildi. Yerel tohumun özgürlük olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Ata tohumlarına sahip çıkmaya ve yerel fide dağıtmaya 4 yıl önce başladık. Aydın'ın 493 köyünde ninelerimizin sandıklarında sakladıkları tohumları aldık, sağ olsunlar onlar da verdiler. Aydın'ın yok olmak üzere olan 200 yerli tohumu vardı, bunları kurtardık. Tohum bankasını kurup bu tohumlarımıza sahip çıktık. Vatandaşlarımıza da her yıl bu fidelerimiz dağıtıyoruz” diye konuştu. Fideleri yetiştirmek tarla, bahçe ihtiyacı olmadığını söyleyen Başkan Çerçioğlu, vatandaşların balkonlarında saksılarda da bu fideleri dikerek yerel tohumlara sahip çıkabileceklerini söyledi. Nazilli'deki fide dağıtımına Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de yer aldı. Fidelerden almak isteyen vatandaşlar izdiham oluştururken, yerel tohumlara sahip çıktığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sahip çıkılan Ata Tohumları'ndan yetiştirilen fidelerin dağıtımlarının devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de yerel fidelerden dağıtırken, “Yerel tohum özgürlüktür. Yerel tohumlarımıza sahip çıkmaya ve vatandaşlarımıza bu tohumlardan elde ettiğimiz fideleri dağıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Nazilli'de de vatandaşlara binlerce yerel fide dağıtılırken fide dağıtımları, Aydın'ın 17 ilçesinde devam edeceği belirtildi. Yerel tohumun özgürlük olduğunun altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Ata tohumlarına sahip çıkmaya ve yerel fide dağıtmaya 4 yıl önce başladık. Aydın'ın 493 köyünde ninelerimizin sandıklarında sakladıkları tohumları aldık, sağ olsunlar onlar da verdiler. Aydın'ın yok olmak üzere olan 200 yerli tohumu vardı, bunları kurtardık. Tohum bankasını kurup bu tohumlarımıza sahip çıktık. Vatandaşlarımıza da her yıl bu fidelerimiz dağıtıyoruz” diye konuştu.

Fideleri yetiştirmek tarla, bahçe ihtiyacı olmadığını söyleyen Başkan Çerçioğlu, vatandaşların balkonlarında saksılarda da bu fideleri dikerek yerel tohumlara sahip çıkabileceklerini söyledi.

Nazilli'deki fide dağıtımına Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de yer aldı.

Fidelerden almak isteyen vatandaşlar izdiham oluştururken, yerel tohumlara sahip çıktığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.