Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu: Eğrikavak’a yatırımlar sürecek

GENEL 01.02.2019 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3309+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu: Eğrikavak’a yatırımlar sürecek

Efeler'in Eğrikavak Mahallesi'ni ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahalle halkı tam destek verdi. Vatandaşların önümüzdeki yerel seçimde Başkan Çerçioğlu'nu ve CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay'ı desteklediklerini söyledikleri bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Eğrikavak ziyaretinde Başkan Çerçioğlu'na Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül'ün yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin de eşlik etti. Yüzlerce Eğrikavaklı vatandaş tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyetin, vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı yürümekte zorlandığı bildirildi. Mahallelerinde Başkan Çerçioğlu'nu ve beraberindeki heyeti misafir etmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Eğrikavak Muhtarı Muhsin Kıyar bir konuşma yaptı. Kıyar “Atatürk Türkiye’sinin çağdaş büyükşehir belediye başkanı, mahallemize hoş geldiniz. Büyükşehir Belediyesi’nden ne istediysek yaptınız. Mahallemize yaptığınız hizmetler için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak desteklerinin Başkan Çerçioğlu'yla olduğunu söyledi. Buluşmada mahalleliye seslenen Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın tüm mahalleleri gibi Eğrikavak'a da birçok yatırım yaptıklarını, önümüzdeki dönemde de bu yatırımlara devam edeceklerinin altını çizdi. “Öncelikle kadınlarımıza bizi böylesine güzel karşıladıkları için çok teşekkür ediyorum. Eğrikavak Mahallemize 10 kilometre asfalt, 2 bin 350 metre içme suyu, 1.380 metre de yağmur suyu hattı çalışması yaptık” diye konuşan Başkan Çerçioğlu, mahalleye yeni bir sulama göletiyle Musluca yolunu da yapacaklarını söyledi. Buluşma sonrası vatandaşlar Başkan Çerçioğlu'yla hatıra fotoğrafı çekildi.
Efeler'in Eğrikavak Mahallesi'ni ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahalle halkı tam destek verdi. Vatandaşların önümüzdeki yerel seçimde Başkan Çerçioğlu'nu ve CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay'ı desteklediklerini söyledikleri bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Eğrikavak ziyaretinde Başkan Çerçioğlu'na Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül'ün yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin de eşlik etti.

Yüzlerce Eğrikavaklı vatandaş tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyetin, vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı yürümekte zorlandığı bildirildi.

Mahallelerinde Başkan Çerçioğlu'nu ve beraberindeki heyeti misafir etmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Eğrikavak Muhtarı Muhsin Kıyar bir konuşma yaptı. Kıyar “Atatürk Türkiye’sinin çağdaş büyükşehir belediye başkanı, mahallemize hoş geldiniz. Büyükşehir Belediyesi’nden ne istediysek yaptınız. Mahallemize yaptığınız hizmetler için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak desteklerinin Başkan Çerçioğlu'yla olduğunu söyledi.

Buluşmada mahalleliye seslenen Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın tüm mahalleleri gibi Eğrikavak'a da birçok yatırım yaptıklarını, önümüzdeki dönemde de bu yatırımlara devam edeceklerinin altını çizdi. “Öncelikle kadınlarımıza bizi böylesine güzel karşıladıkları için çok teşekkür ediyorum. Eğrikavak Mahallemize 10 kilometre asfalt, 2 bin 350 metre içme suyu, 1.380 metre de yağmur suyu hattı çalışması yaptık” diye konuşan Başkan Çerçioğlu, mahalleye yeni bir sulama göletiyle Musluca yolunu da yapacaklarını söyledi.

Buluşma sonrası vatandaşlar Başkan Çerçioğlu'yla hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.