Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu, eğitim-öğretim yılını kutladı

SİYASET 17.09.2017 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4024+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu, eğitim-öğretim yılını kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni eğitim-öğretim yılına giriş nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, öğrenci, öğretmen ve velilere seslendiği mesajında, şunları söyledi: “Değerli Öğretmenler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler, Uzun bir tatilin ardından Pazartesi günü bir eğitim-öğretim yılına daha huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğimizin güvencesi öğrencilerimiz ders başı yaparak,  okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm idareci, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili öğrenciler,  Bir ülkenin ayakta kalmasının temel şartlarından birisi, verimli insan gücüdür. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan verimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için, tüm gücümüzle, sizlerin ihtiyacını karışılama çabası içindeyiz. Biz size güveniyoruz. Sizler; bizim de ülkemizin de geleceğisiniz. Değerli Öğretmenler,  Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.’ Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Sizlere güveniyor, inanıyorum ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Değerli Veliler, Çocuklarımızın ve Gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerin olduğu kadar sizlerin de emeği çok büyük. Onları; vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılını tebrik ediyor; başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir dönem diliyorum.”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni eğitim-öğretim yılına giriş nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu, öğrenci, öğretmen ve velilere seslendiği mesajında, şunları söyledi:

“Değerli Öğretmenler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler,

Uzun bir tatilin ardından Pazartesi günü bir eğitim-öğretim yılına daha huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğimizin güvencesi öğrencilerimiz ders başı yaparak,  okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm idareci, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgili öğrenciler,

 Bir ülkenin ayakta kalmasının temel şartlarından birisi, verimli insan gücüdür. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan verimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için, tüm gücümüzle, sizlerin ihtiyacını karışılama çabası içindeyiz. Biz size güveniyoruz. Sizler; bizim de ülkemizin de geleceğisiniz.

Değerli Öğretmenler,

 Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.’ Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Sizlere güveniyor, inanıyorum ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum.

Değerli Veliler,

Çocuklarımızın ve Gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerin olduğu kadar sizlerin de emeği çok büyük. Onları; vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılını tebrik ediyor; başarılı, huzurlu ve sağlıklı bir dönem diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.