Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu, Deve Güreşleri Şenliği'ne katıldı

GÜNCEL 02.12.2018 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1815+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu, Deve Güreşleri Şenliği'ne katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4. Koçarlı Deve Güreşi Şenliği'ne katıldı.

AYDIN- Festival alanında Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ile gelen Başkan Çerçioğlu, halkı belediye başkanlarıyla el ele vererek birlikte selamladı. Deve güreşi tutkunları Başkan Çerçioğlu'na ve belediye başkanlarına coşkulu alkışlarla karşılık verdi. Güreşleri vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kupası'nda yarışan ve yenişemeyen Bodrum'dan “Galidonya 48” ile Çine'den “Ayar Efe” adlı develerin sahiplerine de kupalarını verdi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4. Koçarlı Deve Güreşi Şenliği'ne katıldı.

AYDIN- Festival alanında Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ile gelen Başkan Çerçioğlu, halkı belediye başkanlarıyla el ele vererek birlikte selamladı. Deve güreşi tutkunları Başkan Çerçioğlu'na ve belediye başkanlarına coşkulu alkışlarla karşılık verdi.

Güreşleri vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kupası'nda yarışan ve yenişemeyen Bodrum'dan “Galidonya 48” ile Çine'den “Ayar Efe” adlı develerin sahiplerine de kupalarını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.