Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli'de oy kullandı

SİYASET 24.06.2018 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4344+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu, Çakırbeyli'de oy kullandı

Başkan Çeçrioğlu, oyunu Menderes’in baba ocağında kullandı

AYDIN– Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, oyunu demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in baba ocağı Çakırbeyli’de kullandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel Seçimleri kapsamında oyunu Çakırbeyli Ortaokulu-İlkokulu'nda kurulan 1020 numaralı sadıkta oyunu kullandı. Oy kullanmaya gelen köylü kadınlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, ““Seçim sonuçları Türkiye ve Aydın’ımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Başkan Çeçrioğlu, oyunu Menderes’in baba ocağında kullandı

AYDIN– Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, oyunu demokrasi şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in baba ocağı Çakırbeyli’de kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel Seçimleri kapsamında oyunu Çakırbeyli Ortaokulu-İlkokulu'nda kurulan 1020 numaralı sadıkta oyunu kullandı.

Oy kullanmaya gelen köylü kadınlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, ““Seçim sonuçları Türkiye ve Aydın’ımız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.