Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çerçioğlu Alamut ve Kavaklı'yı ziyaret etti

SİYASET 25.08.2019 - 16:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3764+ kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu Alamut ve Kavaklı'yı ziyaret etti

Aydın genelinde mahalle ziyaretlerine devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Çakırbeyli Pazarı ziyaretinden sonra Bozdoğan’ın Alamut Mahallesi ile Kavaklı Pazarı'nı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre ikinci ziyaretini Bozdoğan’a bağlı Alamut Mahallesi’ne yapan Başkan Çerçioğlu, mahallelilerle sohbet edip vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerini de dinledi. Alamutlular, mahallerine ziyaret ettiği için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerine birçok yatırım yaptığını belirten mahalleliler yeni taleplerini de ilk ağızdan iletme fırsatı buldu. Başkan Çerçioğlu, mahalle ziyaretlerine Aydın’ın her ilçesinde devam edeceğini belirtip, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Çerçioğlu mahallelileri kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı da çekildi. Başkan Çerçioğlu'ndan Kavaklı Pazarı Ziyareti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bugün Çakırbeyli ve Alamut’u ziyaretinden sonra Sultanhisar’ın Kavaklı Mahallesi’ni de ziyaret etti. Tarihi Kavaklı Köyü’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan pazarı da gezen Başkan Çerçioğlu, pazar esnafıyla sohbet etti. Vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’nu evlerine davet ederken mahallelerine kazandırdığı pazar için de teşekkür etti. Pazardan haftalık alışverişini de yapan Başkan Çerçioğlu, kurulan pazarlarla mahallelilerin, özellikle de kadınların ek gelir elde ettiğini söyledi. Aydın genelinde daha fazla pazar kurup daha fazla kadının evine ekmek götürmesini sağlayacaklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, yeni pazarları yakın zamanda hayata geçireceklerini belirtti. Başkan Çerçioğlu mahallelilere 31 Mart seçimlerinde kendisine verdiği destek için de teşekkür etti.
Aydın genelinde mahalle ziyaretlerine devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Çakırbeyli Pazarı ziyaretinden sonra Bozdoğan’ın Alamut Mahallesi ile Kavaklı Pazarı'nı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre ikinci ziyaretini Bozdoğan’a bağlı Alamut Mahallesi’ne yapan Başkan Çerçioğlu, mahallelilerle sohbet edip vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerini de dinledi.

Alamutlular, mahallerine ziyaret ettiği için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerine birçok yatırım yaptığını belirten mahalleliler yeni taleplerini de ilk ağızdan iletme fırsatı buldu.

Başkan Çerçioğlu, mahalle ziyaretlerine Aydın’ın her ilçesinde devam edeceğini belirtip, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Çerçioğlu mahallelileri kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı da çekildi.

Başkan Çerçioğlu'ndan Kavaklı Pazarı Ziyareti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bugün Çakırbeyli ve Alamut’u ziyaretinden sonra Sultanhisar’ın Kavaklı Mahallesi’ni de ziyaret etti. Tarihi Kavaklı Köyü’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan pazarı da gezen Başkan Çerçioğlu, pazar esnafıyla sohbet etti.

Vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’nu evlerine davet ederken mahallelerine kazandırdığı pazar için de teşekkür etti. Pazardan haftalık alışverişini de yapan Başkan Çerçioğlu, kurulan pazarlarla mahallelilerin, özellikle de kadınların ek gelir elde ettiğini söyledi. Aydın genelinde daha fazla pazar kurup daha fazla kadının evine ekmek götürmesini sağlayacaklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, yeni pazarları yakın zamanda hayata geçireceklerini belirtti.

Başkan Çerçioğlu mahallelilere 31 Mart seçimlerinde kendisine verdiği destek için de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.