Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çankır, siyasi partileri desteğe çağırdı

SİYASET 18.08.2019 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3224+ kez okundu.
 

Başkan Çankır, siyasi partileri desteğe çağırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, tüm siyasi partilerin il başkanlarını Başkan Çerçioğlu’nun çağrısına destek vermeye çağırdı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Volkswagen'in 123. fabrikasını Türkiye'de, İzmir'e yakın bir bölgede kurulacağını açıklamasıyla. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun fabrikanın Aydın’da açılmasına yönelik ortaya koyduğu irade, ilimizi istihdam noktasında umutlandırmıştır” dedi. Başkan Çankır, yatırımın işsizliğin büyük bir sorun olduğu Aydın’da 1.3 milyar euroluk,5000 kişiye istihdam ve lojistik ihtiyaçlarıyla bölge sanayicisi ve esnafına katkı sağlayacağını belirterek, “Bu büyük yatırım İçin tüm siyasi partilerin İl başkanlarını, bu sürece katkı sunmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, tüm siyasi partilerin il başkanlarını Başkan Çerçioğlu’nun çağrısına destek vermeye çağırdı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Volkswagen'in 123. fabrikasını Türkiye'de, İzmir'e yakın bir bölgede kurulacağını açıklamasıyla. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun fabrikanın Aydın’da açılmasına yönelik ortaya koyduğu irade, ilimizi istihdam noktasında umutlandırmıştır” dedi.

Başkan Çankır, yatırımın işsizliğin büyük bir sorun olduğu Aydın’da 1.3 milyar euroluk,5000 kişiye istihdam ve lojistik ihtiyaçlarıyla bölge sanayicisi ve esnafına katkı sağlayacağını belirterek, “Bu büyük yatırım İçin tüm siyasi partilerin İl başkanlarını, bu sürece katkı sunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.