Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Çankır, Kurban Bayramı'nı kutladı

SİYASET 19.08.2018 - 14:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2734+ kez okundu.
 

Başkan Çankır, Kurban Bayramı'nı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, bir mesaj yayınlayarak Kuban Kuryramı’nı kutladı.

AYDIN- “Bayramlar, insanî ve güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridi” dediği mesajında şunları söyledi: “Şunu unutmayalım ki bizler, insanlığın umuduyuz. Birliğimizi, dirliğimizi korursak mazlumların, mağdurların, yoksulların, kimsesizlerin umudu olmaya devam ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aydınlı hemşerilerimiz olmak üzere, tüm ulusumuzun Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur, adalet ve merhamet getirmesini temenni ediyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, bir mesaj yayınlayarak Kuban Kuryramı’nı kutladı.

AYDIN- “Bayramlar, insanî ve güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridi” dediği mesajında şunları söyledi:

“Şunu unutmayalım ki bizler, insanlığın umuduyuz. Birliğimizi, dirliğimizi korursak mazlumların, mağdurların, yoksulların, kimsesizlerin umudu olmaya devam ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aydınlı hemşerilerimiz olmak üzere, tüm ulusumuzun Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur, adalet ve merhamet getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.