Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Büyükyapıcı’ya sürpriz doğum günü kutlaması

GENEL 22.11.2017 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2695+ kez okundu.
 

Başkan Büyükyapıcı’ya sürpriz doğum günü kutlaması

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı için mahalle muhtarları ve belediye personeli sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

AYDIN- Başkan Büyükyapıcı’nın 57’inci yaş günü için bir araya toplanan Cabi Mahalle Muhtarı Tayfun Karaoğlan, Alemler Muhtarı Muhammet Dibek, Ataköy Muhtarı Cengiz Dedeoluk, Ataeymir Muhtarı Gültekin Uysal, Geyre Muhtarı Nevzat Çoban, Yolaltı Muhtarı Ali Kocaağaoğlu, Işıklar Muhtarı Nail İnanç, Yeşilyurt Muhtarı Hasan İnanç, Küçükdağlı Muhtarı Muhammet Nasır, Bingeç Muhtarı Önder Oflüs, Belediye Başkanı ile birlikte pasta keserek yeni yaşını kutladılar. Sürpriz karşısında mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı Büyükyapıcı, “Mahalle muhtarlarıma güzel jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek çalışmalarımıza fazlasıyla yansır.Bu güzel günde beni yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarıma ve hatırlayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. İKİNCİ SÜRPRİZ PERSONELDEN Gündüz Mahalle Muhtarlarının sürprizinin ardından Başkan Mustafa Büyükyapıcı'ya bir sürprizde mesai çıkışı belediye personelinden geldi. Fen İşleri kademe personeli toplanma odasında Başkan Büyükyapıcı'nın doğum günü pastası kesilerek kutlandılar.
Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı için mahalle muhtarları ve belediye personeli sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

AYDIN- Başkan Büyükyapıcı’nın 57’inci yaş günü için bir araya toplanan Cabi Mahalle Muhtarı Tayfun Karaoğlan, Alemler Muhtarı Muhammet Dibek, Ataköy Muhtarı Cengiz Dedeoluk, Ataeymir Muhtarı Gültekin Uysal, Geyre Muhtarı Nevzat Çoban, Yolaltı Muhtarı Ali Kocaağaoğlu, Işıklar Muhtarı Nail İnanç, Yeşilyurt Muhtarı Hasan İnanç, Küçükdağlı Muhtarı Muhammet Nasır, Bingeç Muhtarı Önder Oflüs, Belediye Başkanı ile birlikte pasta keserek yeni yaşını kutladılar.

Sürpriz karşısında mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı Büyükyapıcı, “Mahalle muhtarlarıma güzel jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek çalışmalarımıza fazlasıyla yansır.Bu güzel günde beni yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarıma ve hatırlayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

İKİNCİ SÜRPRİZ PERSONELDEN

Gündüz Mahalle Muhtarlarının sürprizinin ardından Başkan Mustafa Büyükyapıcı'ya bir sürprizde mesai çıkışı belediye personelinden geldi. Fen İşleri kademe personeli toplanma odasında Başkan Büyükyapıcı'nın doğum günü pastası kesilerek kutlandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.