Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay’dan Katre’ye ziyaret

SİYASET 30.07.2019 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3337+ kez okundu.
 

Başkan Atay’dan Katre’ye ziyaret

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, seçimden önce söz verdiği, Mental Retardasyon (MR) hastası Katre’yi ve ailesini ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Atay, evlerinde kendisini ağırlayan Ekinci Ailesi’nin kızlarının hastalığıyla yaşadıkları sıkıntıları dinledi, Katre Lale Ekinci ile ilgilendi. Çocuklarının gelişimi için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Baba Bülent Ekinci, “Birçok zorlukla karşılaşıyoruz fakat en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi engelli yollarının yetersiz olması” şeklinde konuştu. Ailenin sıkıntılarını dinleyen Başkan Fatih Atay, engelli çocukların ve yetişkinlerin daha rahat bir yaşam sürmesi için yerel yönetim ve tüm kesimlerin işbirliği yapması gerektiğine dikkat çekti.
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, seçimden önce söz verdiği, Mental Retardasyon (MR) hastası Katre’yi ve ailesini ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Başkan Atay, evlerinde kendisini ağırlayan Ekinci Ailesi’nin kızlarının hastalığıyla yaşadıkları sıkıntıları dinledi, Katre Lale Ekinci ile ilgilendi.

Çocuklarının gelişimi için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Baba Bülent Ekinci, “Birçok zorlukla karşılaşıyoruz fakat en büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi engelli yollarının yetersiz olması” şeklinde konuştu.

Ailenin sıkıntılarını dinleyen Başkan Fatih Atay, engelli çocukların ve yetişkinlerin daha rahat bir yaşam sürmesi için yerel yönetim ve tüm kesimlerin işbirliği yapması gerektiğine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.