Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay’dan Engelliler Haftası mesajı

SİYASET 09.05.2019 - 15:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3622+ kez okundu.
 

Başkan Atay’dan Engelliler Haftası mesajı

Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Engellilerin sosyal hayata daha çok katılımını sağlamak için atılacak olan her adım, insanlık görevidir” dedi.

AYDIN- Herkesin engelli adayı olduğunun bilinciyle, vatandaşları engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınmasının idarecilere düşen en önemli görevlerden biri olduğunu belirten Başkan Atay, mesajında şunları söyledi: “Bu bilinçle, ‘Derman Belediyeciliği’ diyerek göreve geldiğimiz günden bu yana, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak önlemleri almak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ailelerimizi rahatlatarak, engellilerimize yapacağımız konuk evlerinde misafir ederek, dertlerine derman olacağız. Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, tüm engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam diliyorum.”
Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Engellilerin sosyal hayata daha çok katılımını sağlamak için atılacak olan her adım, insanlık görevidir” dedi.

AYDIN- Herkesin engelli adayı olduğunun bilinciyle, vatandaşları engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi için gereken tedbirlerin alınmasının idarecilere düşen en önemli görevlerden biri olduğunu belirten Başkan Atay, mesajında şunları söyledi:

“Bu bilinçle, ‘Derman Belediyeciliği’ diyerek göreve geldiğimiz günden bu yana, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak önlemleri almak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ailelerimizi rahatlatarak, engellilerimize yapacağımız konuk evlerinde misafir ederek, dertlerine derman olacağız.

Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, tüm engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.