Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay’a işaret diliyle teşekkür ettiler

GENEL 29.07.2019 - 16:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3812+ kez okundu.
 

Başkan Atay’a işaret diliyle teşekkür ettiler

Başkan Atay’ın destekleriyle işitme engellilere yönelik gezi düzenlendi.

AYDIN- Efeler Belediyesi, Aydın İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyesi olan 40 işitme engelli ve ailelerini Marmaris Orman Kampı’na gönderdi. Efeler Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Pazar günü sabahın erken saatlerinde yola çıkan engelliler ve aileleri, Marmaris’e varır varmaz soluğu orman kampında aldılar. Öğle saatlerine kadar denizin keyfini aileleriyle birlikte doyasıya çıkaran işitme engelliler öğle yemeği için mangal yaktılar. Düzenlenen gezi için Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a teşekkür eden engelliler ve aileleri, Başkana mesaj gönderdiler. İşaret Diliyle Başkan Fatih Atay’a destekleri için teşekkür eden işitme engellilerin aileleri de Efeler Belediyesi’nin her zaman kendilerini yalnız bırakmadığını belirttiler, “Başkanımız Fatih Atay’a çok teşekkür ederiz” dediler.
Başkan Atay’ın destekleriyle işitme engellilere yönelik gezi düzenlendi.

AYDIN- Efeler Belediyesi, Aydın İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyesi olan 40 işitme engelli ve ailelerini Marmaris Orman Kampı’na gönderdi.

Efeler Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Pazar günü sabahın erken saatlerinde yola çıkan engelliler ve aileleri, Marmaris’e varır varmaz soluğu orman kampında aldılar. Öğle saatlerine kadar denizin keyfini aileleriyle birlikte doyasıya çıkaran işitme engelliler öğle yemeği için mangal yaktılar.

Düzenlenen gezi için Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’a teşekkür eden engelliler ve aileleri, Başkana mesaj gönderdiler. İşaret Diliyle Başkan Fatih Atay’a destekleri için teşekkür eden işitme engellilerin aileleri de Efeler Belediyesi’nin her zaman kendilerini yalnız bırakmadığını belirttiler, “Başkanımız Fatih Atay’a çok teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.