Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Atay'a iki tekerlekli makam aracı hediye

GÜNCEL 20.04.2019 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4015+ kez okundu.
 

Başkan Atay'a iki tekerlekli makam aracı hediye

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, Mimar Sinan Mahallesi'nde hizmete giren bir bisiklet mağazasının açılışını yaptığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bisiklet mağazasının hizmete girmesine ayrıca sevinen Fatih Atay, bisiklet sporu ile uğraşan vatandaşlara da müjdeli haberi bu açılışta verdi. Fatih Atay, "Mimar Sinan Mahallemizde hizmete giren bisiklet mağazası işletmecilerine başarılar diliyorum. Efeler İlçemizde bisiklet kullanım oranı, önceki yıllara nazaran azaldığını görmekteyiz. Sağlıklı ve doğal yaşam için, bisiklet kullanım teşviklerini arttıracağız. Seçim çalışmalarındaki projelerimizden bir tanesi de bisiklet yolu ve güvenli bisiklet parkurları yapmaktı. En yakın zamanda, bisiklet yolu yapımımıza başlıyoruz. İlk etapta 300 metre uzunluğunda bir bisiklet yolu yapacağız. İlerleyen senelerde bu yolu uzatacağız ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sınırlarını genişleteceğiz" dedi. Açılışın ardından Başkan Atay'a bir de bisiklet hediye edildi. Bisiklet firması temsilcisi Mesut Sümer'in hediye ettiği bisiklet üzerine Başkan Atay, "Bu güzel hediye için çok teşekkür ediyorum. Pazartesi günü Efeler Belediyesi'ndeki mesaime bisikletle gideceğim. Bu güzel hediyeyi Efeler Belediyesi'ne bağış olarak kabul ediyorum. Belediye zimmetine geçireceğim bu bisikleti bazı günlerde kullanacağım" dedi.
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, Mimar Sinan Mahallesi'nde hizmete giren bir bisiklet mağazasının açılışını yaptığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bisiklet mağazasının hizmete girmesine ayrıca sevinen Fatih Atay, bisiklet sporu ile uğraşan vatandaşlara da müjdeli haberi bu açılışta verdi.

Fatih Atay, "Mimar Sinan Mahallemizde hizmete giren bisiklet mağazası işletmecilerine başarılar diliyorum. Efeler İlçemizde bisiklet kullanım oranı, önceki yıllara nazaran azaldığını görmekteyiz. Sağlıklı ve doğal yaşam için, bisiklet kullanım teşviklerini arttıracağız. Seçim çalışmalarındaki projelerimizden bir tanesi de bisiklet yolu ve güvenli bisiklet parkurları yapmaktı. En yakın zamanda, bisiklet yolu yapımımıza başlıyoruz. İlk etapta 300 metre uzunluğunda bir bisiklet yolu yapacağız. İlerleyen senelerde bu yolu uzatacağız ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sınırlarını genişleteceğiz" dedi.

Açılışın ardından Başkan Atay'a bir de bisiklet hediye edildi. Bisiklet firması temsilcisi Mesut Sümer'in hediye ettiği bisiklet üzerine Başkan Atay, "Bu güzel hediye için çok teşekkür ediyorum. Pazartesi günü Efeler Belediyesi'ndeki mesaime bisikletle gideceğim. Bu güzel hediyeyi Efeler Belediyesi'ne bağış olarak kabul ediyorum. Belediye zimmetine geçireceğim bu bisikleti bazı günlerde kullanacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.