Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Atay, otizmli çocuklarla masa tenisi oynadı

SİYASET 30.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3137+ kez okundu.
 

Başkan Atay, otizmli çocuklarla masa tenisi oynadı

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, otizmli çocuklarla bir araya gelerek masa tenisi oynadığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, T.C. Efeler Belediyesi Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Otizm ve Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, otizmli çocuklar aileleri ile birlikte katıldılar. T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ı karşılayan çocuklar, merkezin bahçesinde Başkan Atay’a gelişimlerinde ne kadar ilerleme kaydettiklerini göstermek amacı ile bisiklet sürüp, paten kaydılar. Kendisini ilgi ve heyecanla karşılayan çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Atay, otizmli çocukların istek ve taleplerini dinledi. Çocuklarla konuşmasının ardından, masa tenisinin bir tarafına geçen Başkan Atay, otizmli rakipleri ile mücadele etti. T.C. Efeler Belediye Başkanı Atay, rakiplerinin çok dişli olduğunu belirterek, zorlu mücadelelerin gerçekleştiğini ifade etti. Yaklaşık yarım saat süren karşılaşmaların ardından, masa tenisi mücadelesini rakiplerine karşı kaybeden Atay, tek tek çocukları tebrik etti. Toplum olarak bilinçlenilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Atay, “Bugün belediyemiz bünyesinde bulunan Otizm ve Spor Eğitim Merkezi’nde, rehabilite gören çocuklarımızı ziyaret edip, beraber vakit geçirdik. Karmaşık gelişimsel bir bozukluk olan otizm ile ilgili bilinçlenmemiz ve otizmli bireyleri topluma kazandırmamız gerekiyor. Çünkü her 68 çocuktan birisi otizmli olarak dünyaya geliyor” dedi. Gerçekleşen karşılaşmanın ardından, merkezde eğitim gören otizmli çocuklar ve aileleri Başkan Atay’a teşekkür ederek, çalışmalarının devamını dilediler.
T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, otizmli çocuklarla bir araya gelerek masa tenisi oynadığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, T.C. Efeler Belediyesi Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Otizm ve Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, otizmli çocuklar aileleri ile birlikte katıldılar. T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ı karşılayan çocuklar, merkezin bahçesinde Başkan Atay’a gelişimlerinde ne kadar ilerleme kaydettiklerini göstermek amacı ile bisiklet sürüp, paten kaydılar.

Kendisini ilgi ve heyecanla karşılayan çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Atay, otizmli çocukların istek ve taleplerini dinledi. Çocuklarla konuşmasının ardından, masa tenisinin bir tarafına geçen Başkan Atay, otizmli rakipleri ile mücadele etti. T.C. Efeler Belediye Başkanı Atay, rakiplerinin çok dişli olduğunu belirterek, zorlu mücadelelerin gerçekleştiğini ifade etti. Yaklaşık yarım saat süren karşılaşmaların ardından, masa tenisi mücadelesini rakiplerine karşı kaybeden Atay, tek tek çocukları tebrik etti.

Toplum olarak bilinçlenilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Atay, “Bugün belediyemiz bünyesinde bulunan Otizm ve Spor Eğitim Merkezi’nde, rehabilite gören çocuklarımızı ziyaret edip, beraber vakit geçirdik. Karmaşık gelişimsel bir bozukluk olan otizm ile ilgili bilinçlenmemiz ve otizmli bireyleri topluma kazandırmamız gerekiyor. Çünkü her 68 çocuktan birisi otizmli olarak dünyaya geliyor” dedi.

Gerçekleşen karşılaşmanın ardından, merkezde eğitim gören otizmli çocuklar ve aileleri Başkan Atay’a teşekkür ederek, çalışmalarının devamını dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.