Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay, Milli Sporcular ile açılışta buluştu

SİYASET 09.07.2019 - 12:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3284+ kez okundu.
 

Başkan Atay, Milli Sporcular ile açılışta buluştu

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, Aydın Kung Fu Spor Kulübü’nün açılışını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Milli Takım Antrenörlüğü yapan Murat Kaya’nın sahibi olduğu Aydın Kung Fu Spor Kulübü, 2014 yılından beri faaliyet gösteriyor. Kulüp yetiştirdiği öğrenciler arasında Türkiye ve Avrupa Şampiyonlukları bulunan sporcular ile başarılı bir ilerleme kaydediyor. 27 Haziran’da Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ı makamda ziyaret eden kulüp yönetici ve milli sporcular, elde ettikleri başarıdan dolayı Başkan Atay tarafından takdir edilmişti. Bedesten İş Hanı’nda gerçekleşen açılışta, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın yanı sıra Aydın Kung Fu Spor Kulübü Yöneticileri, Muaythai Federasyon Asbaşkanı Doç. Dr. Aydın Şentürk, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Milli Sporcular ve aileleri aynı zamanda spora ilgili vatandaşlar katıldı. “EFELERİN GELECEĞİNE İMZA ATACAK FAALİYETLERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ” Kurdele kesiminden sonra konuşan Başkan Atay, şunları söyledi: “Bugün burada bu açılışı gerçekleştirmekten ve geleceğimiz olan milli sporcularımız ile yan yana olmaktan dolayı çok memnunum. Aslında bu ilk kez bir araya gelişimiz değil. Birkaç hafta önce kulübümüz ve milli sporcularımız Erzincan’da ki yarışmada dereceye girdikten sonra ziyarette bulunmuşlardı. O zaman ziyarette bulundukları ve Efeler’den böyle başarılı sporcularımız olduğu için gurur duymuştum. Şimdi tüm Efeler olarak gurur duymamız gereken bu sporcularımızın daha iyi şartlar altında müsabakalarına hazırlanmaları için oluşturulan kulübün açılışını gerçekleştiriyoruz. Burada daha da başarılı müsabakalara hazırlanacak olan sporcularımızın bizi mutlu edecek başarılara imza atacaklarından hiç şüphem yok. Sadece spor alanında değil Efeler’in geleceğine imza atacak faaliyetlerin her zaman destekçisi olacağız.” Açılıştan sonra spor kulübünü gezen Başkan Atay, 3 Türkiye Şampiyonluğu ve 1 Avrupa ikinciliği bulunan, aynı zamanda kulüp bünyesinde çalışmalarına devam eden Milli Sporcu Fadime Özkan ile bir araya gelerek, Özkan’dan kung fu sporuna ait bazı hareketler öğrendi.
T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, Aydın Kung Fu Spor Kulübü’nün açılışını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Milli Takım Antrenörlüğü yapan Murat Kaya’nın sahibi olduğu Aydın Kung Fu Spor Kulübü, 2014 yılından beri faaliyet gösteriyor. Kulüp yetiştirdiği öğrenciler arasında Türkiye ve Avrupa Şampiyonlukları bulunan sporcular ile başarılı bir ilerleme kaydediyor.

27 Haziran’da Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ı makamda ziyaret eden kulüp yönetici ve milli sporcular, elde ettikleri başarıdan dolayı Başkan Atay tarafından takdir edilmişti.

Bedesten İş Hanı’nda gerçekleşen açılışta, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın yanı sıra Aydın Kung Fu Spor Kulübü Yöneticileri, Muaythai Federasyon Asbaşkanı Doç. Dr. Aydın Şentürk, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Milli Sporcular ve aileleri aynı zamanda spora ilgili vatandaşlar katıldı.

“EFELERİN GELECEĞİNE İMZA ATACAK FAALİYETLERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Kurdele kesiminden sonra konuşan Başkan Atay, şunları söyledi:

“Bugün burada bu açılışı gerçekleştirmekten ve geleceğimiz olan milli sporcularımız ile yan yana olmaktan dolayı çok memnunum. Aslında bu ilk kez bir araya gelişimiz değil. Birkaç hafta önce kulübümüz ve milli sporcularımız Erzincan’da ki yarışmada dereceye girdikten sonra ziyarette bulunmuşlardı.

O zaman ziyarette bulundukları ve Efeler’den böyle başarılı sporcularımız olduğu için gurur duymuştum. Şimdi tüm Efeler olarak gurur duymamız gereken bu sporcularımızın daha iyi şartlar altında müsabakalarına hazırlanmaları için oluşturulan kulübün açılışını gerçekleştiriyoruz.

Burada daha da başarılı müsabakalara hazırlanacak olan sporcularımızın bizi mutlu edecek başarılara imza atacaklarından hiç şüphem yok. Sadece spor alanında değil Efeler’in geleceğine imza atacak faaliyetlerin her zaman destekçisi olacağız.”

Açılıştan sonra spor kulübünü gezen Başkan Atay, 3 Türkiye Şampiyonluğu ve 1 Avrupa ikinciliği bulunan, aynı zamanda kulüp bünyesinde çalışmalarına devam eden Milli Sporcu Fadime Özkan ile bir araya gelerek, Özkan’dan kung fu sporuna ait bazı hareketler öğrendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.