Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Atay, Mesudiye Mahallesi’ni dinledi

SİYASET 29.05.2019 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4096+ kez okundu.
 

Başkan Atay, Mesudiye Mahallesi’ni dinledi

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, mahallelinin talep ve şikayetlerini yerinde dinlemeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana, hafta sonları dahi çalışan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın 28 Mayıs akşamındaki durağı Mesudiye Mahallesi oldu. Göreve geldiği günden beri birçok mahalleli ile toplantılar yapan M. Fatih Atay, Efeler’deki vatandaşların talep ve şikayetlerini dinliyor, mahallelerin sorunlarını yerinde inceliyor. Mahalleli ile birlikte gerekli incelemeleri yapan Başkan Atay, “Hiçbir mahallemiz hizmetten yoksun kalmayacak. Şeçim döneminde Efeler’i marka şehir yapacağımızın sözünü vermiştik. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mesudiye Mahallesi’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını gözlemledik. Belediye müdürlüklerimiz, bu ihtiyaçlar doğrultusunda gerekeni yapacaklardır” dedi. Mesudiye Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Başkan Atay’ın kendileriyle ilgilendiği için çok mutlu olduklarını, birçok belediye başkanının Fatih Atay’ı örnek alması gerektiğini belirttiler.
T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın, mahallelinin talep ve şikayetlerini yerinde dinlemeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana, hafta sonları dahi çalışan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın 28 Mayıs akşamındaki durağı Mesudiye Mahallesi oldu. Göreve geldiği günden beri birçok mahalleli ile toplantılar yapan M. Fatih Atay, Efeler’deki vatandaşların talep ve şikayetlerini dinliyor, mahallelerin sorunlarını yerinde inceliyor.

Mahalleli ile birlikte gerekli incelemeleri yapan Başkan Atay, “Hiçbir mahallemiz hizmetten yoksun kalmayacak. Şeçim döneminde Efeler’i marka şehir yapacağımızın sözünü vermiştik. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mesudiye Mahallesi’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını gözlemledik. Belediye müdürlüklerimiz, bu ihtiyaçlar doğrultusunda gerekeni yapacaklardır” dedi.

Mesudiye Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Başkan Atay’ın kendileriyle ilgilendiği için çok mutlu olduklarını, birçok belediye başkanının Fatih Atay’ı örnek alması gerektiğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.