Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay, ilk nikahını kıydı

MAGAZİN 20.04.2019 - 16:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4319+ kez okundu.
 

Başkan Atay, ilk nikahını kıydı

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, ilk nikahını kıydı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otogar'da bulunan düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde, Rojda ve Bülent Salih çiftinin hayatlarını resmi olarak birleştiren Başkan Atay, "Belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıydım. Emin olun ki çiftlerimizden daha heyecanlıyım. Bu güzel günde, Rojda ve Bülent Salih kardeşlerimizin mutluluklarına vesile olmak bizler için onur verici. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Rojda ve Bülent Salih çiftinin düğününe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, "Mart’ın sonu bahar olmaz diyorlardı. Bu düğünle birlikte baharın geldiğini her alanda gördük. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.
Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, ilk nikahını kıydı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otogar'da bulunan düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde, Rojda ve Bülent Salih çiftinin hayatlarını resmi olarak birleştiren Başkan Atay, "Belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıydım. Emin olun ki çiftlerimizden daha heyecanlıyım. Bu güzel günde, Rojda ve Bülent Salih kardeşlerimizin mutluluklarına vesile olmak bizler için onur verici. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Rojda ve Bülent Salih çiftinin düğününe katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, "Mart’ın sonu bahar olmaz diyorlardı. Bu düğünle birlikte baharın geldiğini her alanda gördük. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.