Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay da saldırıyı kınadı

SİYASET 04.10.2019 - 21:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2512+ kez okundu.
 

Başkan Atay da saldırıyı kınadı

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay da Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin evinin önünde uğradığı saldırıyı kınadı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Atay, “Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin evinin önünde uğradığı saldırı nedeni ile Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır” dedi. Başkan Atay, açıklamasını şöyle sürdürdü: “İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Bu saldırı uzlaşma kültürüne, demokrasiye, barışa karşı yapılmış bir saldırıdır. Sorumluları ve onlara talimat verenlerin yakalanarak hukuk önünde hesap vermeleri en büyük dileğimizdir. Olaydan sonra emniyet güçlerimizin gösterdiği hassasiyete teşekkür ederim. Aydın insanların yaşadığı bu şehirde böyle bir saldırının bir daha olmayacağına inanıyorum.”
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay da Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin evinin önünde uğradığı saldırıyı kınadı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Atay, “Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin evinin önünde uğradığı saldırı nedeni ile Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır” dedi.

Başkan Atay, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Bu saldırı uzlaşma kültürüne, demokrasiye, barışa karşı yapılmış bir saldırıdır. Sorumluları ve onlara talimat verenlerin yakalanarak hukuk önünde hesap vermeleri en büyük dileğimizdir. Olaydan sonra emniyet güçlerimizin gösterdiği hassasiyete teşekkür ederim. Aydın insanların yaşadığı bu şehirde böyle bir saldırının bir daha olmayacağına inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.