Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay, Anneler Günü’nü kutladı

SİYASET 10.05.2019 - 16:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3577+ kez okundu.
 

Başkan Atay, Anneler Günü’nü kutladı

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bir mesaj yayınlayarak Anneler Günü’nü kutladı.

AYDIN- “Annelerimiz, en zor zamanlarda en fedakar, öğretmen, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığımızdır” diyen Başkan Atay, mesajında şunları söyledi: “O nedenle yaşadığımız dünyamızın anlamlı günlerinden birinde, en değerli varlıklarımız annelerimizi sadece yılın bir günü değil her günü sevgi ve şefkatle hatırlamalıyız. Canımız, başımızın tacı, hayallerimize umut veren annelerimize layık evlatlar olmak; yaşadığımız hayat boyunca gurur duyacakları başarılara imza atmak, toplum olarak bizlere düşen en önemli görevdir. Başta, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin bu özel ve anlamlı gününü kutluyorum. Elleri öpülesi şehit annelerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”
T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bir mesaj yayınlayarak Anneler Günü’nü kutladı.

AYDIN- “Annelerimiz, en zor zamanlarda en fedakar, öğretmen, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığımızdır” diyen Başkan Atay, mesajında şunları söyledi:

“O nedenle yaşadığımız dünyamızın anlamlı günlerinden birinde, en değerli varlıklarımız annelerimizi sadece yılın bir günü değil her günü sevgi ve şefkatle hatırlamalıyız.

Canımız, başımızın tacı, hayallerimize umut veren annelerimize layık evlatlar olmak; yaşadığımız hayat boyunca gurur duyacakları başarılara imza atmak, toplum olarak bizlere düşen en önemli görevdir. Başta, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin bu özel ve anlamlı gününü kutluyorum. Elleri öpülesi şehit annelerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.