Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay’dan Ramazan mesajı

SİYASET 06.05.2019 - 15:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3559+ kez okundu.
 

Başkan Atabay’dan Ramazan mesajı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ramazan mesajı yayınladı.

AYDIN- Mesajında, “Bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha tüm ilçe halkımız ve misafirlerimiz ile karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum” diyen Başkan Atabay, şunları söyledi: “Ramazan Ayı, iyi insan, erdemli insan, salih insan olabilmeyi başarmak için bir fırsat ve vesiledir. Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulacağı, halkımızın paylaşmanın değerini bir kez daha hissedeceği Ramazan ayının Didim’imize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzurlu getirmesini diliyorum.”
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ramazan mesajı yayınladı.

AYDIN- Mesajında, “Bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha tüm ilçe halkımız ve misafirlerimiz ile karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum” diyen Başkan Atabay, şunları söyledi:

“Ramazan Ayı, iyi insan, erdemli insan, salih insan olabilmeyi başarmak için bir fırsat ve vesiledir. Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulacağı, halkımızın paylaşmanın değerini bir kez daha hissedeceği Ramazan ayının Didim’imize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzurlu getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.