Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay’a borçlanma yetkisi

SİYASET 01.11.2017 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2327+ kez okundu.
 

Başkan Atabay’a borçlanma yetkisi

Didim Belediye Meclisi Kasım Ayı 1. Toplantısı Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı.

AYDIN- Meclis Toplantısı’nda, Didim Esnaf Sanatkarlar Odası Kurucusu Mehmet Ali Karaca’nın ismi verilmesi oy birliği ile kabul edildi, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a borçlanma yetkisi verildi. Didim Belediye Meclisi Toplantısı’na, Nuhali Yılmaz, Mustafa Kıray, Celalettin Erol, Ercan Atasoy mazeret bildirerek katılmadı. Görüşülen gündem maddeleri aşağıdaki gibi sonuçlandı: Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 02.10.2017 tarih ve 1133 sayılı “İller Bankası’ndan Kredili Araç Alınması İçin Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a Yetki Verilmesi” konulu yazısının görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün 23.10.2017 tarih ve 1412 sayılı “Scooter Motor Alınması” konulu yazısı görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün 24.10.2017 tarih ve 1422 sayılı “Didim İlçesinde bulunan muhtelif sokak ve caddelerin beton parke döşenmesi yapım işi için İller Bankası’ndan kredi kullanılması için Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a yetki verilmesi” konulu yazısının görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 24.10.2017 tarih ve 740 sayılı “Boş Kadro Değişikliği” konulu yazısının görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi İmar Komisyonu’na sevk edilen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 26.09.2017 tarih ve 660 sayılı “Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın talebine ilişkin olarak, Didim Esnaf Sanatkarlar Odası Kurucusu Mehmet Ali Karaca’nın isminin uygun görülen bir parka, tesise, cadde veya sokağa verilmesi” konulu yazısına ilişkin Komisyon Raporu’nun görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. 1408 Sokak ile Koçkar Sokağı’nın kesiştiği noktadaki parka Mehmet Ali Karaca adı verilmesi kararlaştırıldı. Meclis üyeliğinden istifa eden Özgür Makasçıoğlu yerine Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne üye seçimin yapıldı ve MHP’li Eda Yücel İlhan seçildi. İmar değişikliğiyle ilgili bazı konular ise İmar Komisyonu’na havale edildi. 
Didim Belediye Meclisi Kasım Ayı 1. Toplantısı Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı.

AYDIN- Meclis Toplantısı’nda, Didim Esnaf Sanatkarlar Odası Kurucusu Mehmet Ali Karaca’nın ismi verilmesi oy birliği ile kabul edildi, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a borçlanma yetkisi verildi.

Didim Belediye Meclisi Toplantısı’na, Nuhali Yılmaz, Mustafa Kıray, Celalettin Erol, Ercan Atasoy mazeret bildirerek katılmadı. Görüşülen gündem maddeleri aşağıdaki gibi sonuçlandı:

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 02.10.2017 tarih ve 1133 sayılı “İller Bankası’ndan Kredili Araç Alınması İçin Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a Yetki Verilmesi” konulu yazısının görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün 23.10.2017 tarih ve 1412 sayılı “Scooter Motor Alınması” konulu yazısı görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün 24.10.2017 tarih ve 1422 sayılı “Didim İlçesinde bulunan muhtelif sokak ve caddelerin beton parke döşenmesi yapım işi için İller Bankası’ndan kredi kullanılması için Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a yetki verilmesi” konulu yazısının görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 24.10.2017 tarih ve 740 sayılı “Boş Kadro Değişikliği” konulu yazısının görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi İmar Komisyonu’na sevk edilen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 26.09.2017 tarih ve 660 sayılı “Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın talebine ilişkin olarak, Didim Esnaf Sanatkarlar Odası Kurucusu Mehmet Ali Karaca’nın isminin uygun görülen bir parka, tesise, cadde veya sokağa verilmesi” konulu yazısına ilişkin Komisyon Raporu’nun görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. 1408 Sokak ile Koçkar Sokağı’nın kesiştiği noktadaki parka Mehmet Ali Karaca adı verilmesi kararlaştırıldı.

Meclis üyeliğinden istifa eden Özgür Makasçıoğlu yerine Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne üye seçimin yapıldı ve MHP’li Eda Yücel İlhan seçildi.

İmar değişikliğiyle ilgili bazı konular ise İmar Komisyonu’na havale edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.