Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay, Zafer Bayramı’nı kutladı

GÜNCEL 29.08.2017 - 17:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3226+ kez okundu.
 

Başkan Atabay, Zafer Bayramı’nı kutladı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bir mesaj yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

AYDIN- Başkan Atabay, mesajında, “30 Ağustos 1922 tarihi, Türk Ulusunun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır” dedi. Türk ulusunun, 95 yıl önce, yokluklar içinde inanç, kararlılık, azim ve cesaretle verdiği bağımsızlık mücadelesinin, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesi olduğunu belirten Başkan Atabay, kutlama mesajını şöyle sürdürdü: “ Türk ulusunun tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir. Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal’in ilke ve devrimleri, O’nun ışığı her zaman ufkumuzu aydınlatacak, bizlere güç verecektir. Büyük zaferi Türk ulusuna armağan eden Atamızı ve kahramanlarımızı bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bir mesaj yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

AYDIN- Başkan Atabay, mesajında, “30 Ağustos 1922 tarihi, Türk Ulusunun Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır” dedi.

Türk ulusunun, 95 yıl önce, yokluklar içinde inanç, kararlılık, azim ve cesaretle verdiği bağımsızlık mücadelesinin, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesi olduğunu belirten Başkan Atabay, kutlama mesajını şöyle sürdürdü:

“ Türk ulusunun tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.

Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal’in ilke ve devrimleri, O’nun ışığı her zaman ufkumuzu aydınlatacak, bizlere güç verecektir.

Büyük zaferi Türk ulusuna armağan eden Atamızı ve kahramanlarımızı bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.