Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay: Sanatı destekleyeceğiz

GENEL 19.09.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3096+ kez okundu.
 

Başkan Atabay: Sanatı destekleyeceğiz

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Tuba Işıltan Fotoğraf Sergisi’nin açılışını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılışında konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, şöyle konuştu: “İlçemizdeki sanat faaliyetlerini daha yukarıya doğru çekeceğiz, bugün de sevgili Tuba Işıltan’ın Fotoğraf Sergisi ile beraber olacağız, içeride çok güzel fotoğraflar var. Önemli olan toplumun her noktasına ulaşabilmek. Biz bu nedenle Didim Belediyesi olarak buna gayret ediyoruz, Geçtiğimiz günlerde, burada resim sergisi açılışı gerçekleştirdik. El emeği göz nuru yaptıkları tabloları burada sergileyip insanlara gösterme fırsatı buldular. Onların mutluluğunu görünce bizler de mutlu olduk. İnsanlarımıza güncel yaşantıları içerisinde farklı noktalara dokunma imkanı sağlıyoruz. Bunlar devam edecek. Bugün belki biraz sayıca azız, bu geçmişten gelen bir eksiklik. Biz de onu tamamlayıp üzerine koymak istiyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ünde söylediği gibi hayat damarlarımızdan birinin kesilmesine müsaade etmeyeceğiz. Çünkü sanatı destekleyeceğiz.” Konuşmaların ardından Fotoğraf Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Didim Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Tuba Işıltan Fotoğraf Sergisi’nin açılışını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Didim Belediyesi Altınkum Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, E. Öznur Gündoğdu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışında konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, şöyle konuştu:

“İlçemizdeki sanat faaliyetlerini daha yukarıya doğru çekeceğiz, bugün de sevgili Tuba Işıltan’ın Fotoğraf Sergisi ile beraber olacağız, içeride çok güzel fotoğraflar var. Önemli olan toplumun her noktasına ulaşabilmek. Biz bu nedenle Didim Belediyesi olarak buna gayret ediyoruz,

Geçtiğimiz günlerde, burada resim sergisi açılışı gerçekleştirdik. El emeği göz nuru yaptıkları tabloları burada sergileyip insanlara gösterme fırsatı buldular. Onların mutluluğunu görünce bizler de mutlu olduk. İnsanlarımıza güncel yaşantıları içerisinde farklı noktalara dokunma imkanı sağlıyoruz.

Bunlar devam edecek. Bugün belki biraz sayıca azız, bu geçmişten gelen bir eksiklik. Biz de onu tamamlayıp üzerine koymak istiyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ünde söylediği gibi hayat damarlarımızdan birinin kesilmesine müsaade etmeyeceğiz. Çünkü sanatı destekleyeceğiz.”

Konuşmaların ardından Fotoğraf Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.