Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay: Projelerim hazır

SİYASET 09.02.2019 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3857+ kez okundu.
 

Başkan Atabay: Projelerim hazır

Millet İttifakı Didim Belediye Başkan Adayı CHP'li A. Deniz Atabay, 31 Mart yerel seçim hazırlıkların sürdüğünü, projelerinin hazır olduğunu belirtti.

DİDİM–  Didim’de 5 yıllık belediye başkanlığı süresince yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Atabay, 5 yıl daha Didim’e hizmet için yönetime talip olduğunu ifade ederek, hayata geçirilecek projelerin hazır olduğunu ve en kısa sürede bir kitapçık halinde kamuoyuna paylaşacaklarını söyledi. Kendisinin genel başkan ile ilgili çıkan haberlere cevap veren Başkan Atabay, şöyle konuştu: ‘’Annem hasta olduğu için ilk bulduğum uçakla İstanbul’a gitmek zorunda kaldım. Burada siyasi mücadele yaptığını söyleyen bir gurup, elinde kullandığı bir takım kalemşörlerle benim ‘acaba yetişebilecek miyim’ endişesi ile gittiğim yolda, onların kurduğu kurguya bakın: Beni genel başkan Ankara’ya çağırmış. Demiş ki, ‘ben seni görevden alıyorum’. Buraya kadar son derce normal olabilir. Parti başkanı beni görevden alabilir, ama bununla ilgili olarak hiçbir parti genel başkanı, bu konuyu mizansen kurmaz. Genel başkan beni çağırmış. Demiş ki, ‘ben seni görevden aldım. Sen de kendi kuyruğunu kurtarmak için annenin hasta olduğunu, onun yanına gittiğini söyle’. Şimdi, bir tarafta 85 yaşında canıyla uğraşan bir insan ve geç kalmayayım diye ona ulaşmaya çalışan bir evlat. Bu tarafta da bundan siyasi rant çıkarmaya çalışan bir yapı. Arkadaşlar çok açık söylüyorum, bunu yaptıran AK Parti’nin adayı Mümin Kamacı’dır. Yazanlar ise, onun kalemşörleri ve uşaklarıdır.’’ Adaletin Türkiye’de biraz geç olsa da eninde sonunda tecelli ettiğinin altını çizen Başkan Atabay şunları konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’Hiç Kimse de sonsuz olarak iktidarda kalamaz. Gidip de iktidar partisine sığınıp bazı şeylerden kurtulayım planı, projesi de tutmaz. İsteğiniz, amacınız gerçekten hizmet etmekse, projenizi ortaya koyarsınız. Başkalarının acıları üzerinden siyaset yapılmaz. Ben herkesle, her mecrada, her türlü konuyu, özellikle basın önünde konuşup tartışmaya hazırım. Konuşmak, derdini anlatmak, tartışmak isteyen, beni suçlamak isteyen buyursun, gelsin.’’ “CHP’den 2 dönem başkanlık yapmış Mümin Kamacı, DSP Adayı Reyhan Güner ve kendisinden oluşan üç sol kökenli adayın yarışıyor” olmasına yönelik soruya cevap veren Atabay, “Öncelikle soru da kast edilen Didim’de, bildiğim yalnızca sosyal demokrat iki aday var. Biri Millet İttifakı adayı CHP’den Deniz Atabay ve diğeri ise, Demokratik Sol Parti’nin adayı Reyhan Güner’dir. Ama vatandaşların içinde yaşattığı bir üçüncü kişi varsa, ona yorum yapamayacağım. Bahsedilen kişi şu an Cumhur İttifakı adayı AK Parti’den Mümin Kamacı’dır. Kendisi geçmişinde de tam sosyal demokrat bir anlayışa sahip olmamıştır. O solcu değil yolcudur” diye konuştu. Etkin olarak kullanılan sosyal medya üzerinden suni gündemlerin yaratıldığını ifade eden Atabay, zaman zaman kendilerini o mecraya çekmeye çalışan ve suni olarak ortaya atılan konular olduğunu, bu tür girişime alet olmamayı tercih ettiklerini sözlerine ekledi.
Millet İttifakı Didim Belediye Başkan Adayı CHP'li A. Deniz Atabay, 31 Mart yerel seçim hazırlıkların sürdüğünü, projelerinin hazır olduğunu belirtti.

DİDİM–  Didim’de 5 yıllık belediye başkanlığı süresince yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Atabay, 5 yıl daha Didim’e hizmet için yönetime talip olduğunu ifade ederek, hayata geçirilecek projelerin hazır olduğunu ve en kısa sürede bir kitapçık halinde kamuoyuna paylaşacaklarını söyledi.

Kendisinin genel başkan ile ilgili çıkan haberlere cevap veren Başkan Atabay, şöyle konuştu:

‘’Annem hasta olduğu için ilk bulduğum uçakla İstanbul’a gitmek zorunda kaldım. Burada siyasi mücadele yaptığını söyleyen bir gurup, elinde kullandığı bir takım kalemşörlerle benim ‘acaba yetişebilecek miyim’ endişesi ile gittiğim yolda, onların kurduğu kurguya bakın:

Beni genel başkan Ankara’ya çağırmış. Demiş ki, ‘ben seni görevden alıyorum’. Buraya kadar son derce normal olabilir. Parti başkanı beni görevden alabilir, ama bununla ilgili olarak hiçbir parti genel başkanı, bu konuyu mizansen kurmaz. Genel başkan beni çağırmış. Demiş ki, ‘ben seni görevden aldım. Sen de kendi kuyruğunu kurtarmak için annenin hasta olduğunu, onun yanına gittiğini söyle’. Şimdi, bir tarafta 85 yaşında canıyla uğraşan bir insan ve geç kalmayayım diye ona ulaşmaya çalışan bir evlat. Bu tarafta da bundan siyasi rant çıkarmaya çalışan bir yapı. Arkadaşlar çok açık söylüyorum, bunu yaptıran AK Parti’nin adayı Mümin Kamacı’dır. Yazanlar ise, onun kalemşörleri ve uşaklarıdır.’’

Adaletin Türkiye’de biraz geç olsa da eninde sonunda tecelli ettiğinin altını çizen Başkan Atabay şunları konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’Hiç Kimse de sonsuz olarak iktidarda kalamaz. Gidip de iktidar partisine sığınıp bazı şeylerden kurtulayım planı, projesi de tutmaz. İsteğiniz, amacınız gerçekten hizmet etmekse, projenizi ortaya koyarsınız. Başkalarının acıları üzerinden siyaset yapılmaz. Ben herkesle, her mecrada, her türlü konuyu, özellikle basın önünde konuşup tartışmaya hazırım. Konuşmak, derdini anlatmak, tartışmak isteyen, beni suçlamak isteyen buyursun, gelsin.’’

“CHP’den 2 dönem başkanlık yapmış Mümin Kamacı, DSP Adayı Reyhan Güner ve kendisinden oluşan üç sol kökenli adayın yarışıyor” olmasına yönelik soruya cevap veren Atabay, “Öncelikle soru da kast edilen Didim’de, bildiğim yalnızca sosyal demokrat iki aday var. Biri Millet İttifakı adayı CHP’den Deniz Atabay ve diğeri ise, Demokratik Sol Parti’nin adayı Reyhan Güner’dir. Ama vatandaşların içinde yaşattığı bir üçüncü kişi varsa, ona yorum yapamayacağım. Bahsedilen kişi şu an Cumhur İttifakı adayı AK Parti’den Mümin Kamacı’dır. Kendisi geçmişinde de tam sosyal demokrat bir anlayışa sahip olmamıştır. O solcu değil yolcudur” diye konuştu.

Etkin olarak kullanılan sosyal medya üzerinden suni gündemlerin yaratıldığını ifade eden Atabay, zaman zaman kendilerini o mecraya çekmeye çalışan ve suni olarak ortaya atılan konular olduğunu, bu tür girişime alet olmamayı tercih ettiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.