Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay Pilav Günü’nde

SİYASET 15.11.2018 - 10:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1726+ kez okundu.
 

Başkan Atabay Pilav Günü’nde

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, başkan yardımcılarıyla birlikte Pilav Günü etkinliğine katıldı.

AYDIN- Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, Yenimahalle’de bulunan Gazi İlkokulu’nun düzenlediği ‘Pilav Günü’ne katıldı. Kurulan masada öğretmen ve öğrencilerle pilav yiyerek sohbet eden Başkan Atabay, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, başkan yardımcılarıyla birlikte Pilav Günü etkinliğine katıldı.

AYDIN- Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, Yenimahalle’de bulunan Gazi İlkokulu’nun düzenlediği ‘Pilav Günü’ne katıldı.

Kurulan masada öğretmen ve öğrencilerle pilav yiyerek sohbet eden Başkan Atabay, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.