Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay, mahalle temsilcileriyle buluştu

SİYASET 13.03.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2932+ kez okundu.
 

Başkan Atabay, mahalle temsilcileriyle buluştu

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü Mahalle Meclisi Temsilcileri toplantı düzenledi.

AYDIN– Didim Belediye Düğün Salonu’nda mahalle meclisi temsilcileri ile bir araya gelen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Millet İttifakı CHP Didim Belediye Başkan Adayı olduğunu ifade ederek, seçime hazır olduklarını, mahalle meclisi üyeleri ile tüm halka buluşarak Didim’i yönetmeye ve daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirtti. Atabay, ”İlçemizi, halkımızı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bir iş yaparken halkı işin içine katınca işin en doğrusunu yapıyorsunuz. Biz bugünden itibaren mahalle meclisleriyle hareket edeceğiz. Asıl önemli olan ise yaptığımız işin sürdürülebilir olmasıdır. Yapılacak işleri halkla birlikte yaparsınız o iş sürdürülebilir olur” diye konuştu. Düzenlenen toplantıya, Millet İttifakı belediye meclisi üyesi adayları, demokrasi platformu bileşenleri yanı sıra mahallelerde ki meclis üyeleri katıldı.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü Mahalle Meclisi Temsilcileri toplantı düzenledi.

AYDIN– Didim Belediye Düğün Salonu’nda mahalle meclisi temsilcileri ile bir araya gelen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Millet İttifakı CHP Didim Belediye Başkan Adayı olduğunu ifade ederek, seçime hazır olduklarını, mahalle meclisi üyeleri ile tüm halka buluşarak Didim’i yönetmeye ve daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirtti.

Atabay, ”İlçemizi, halkımızı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bir iş yaparken halkı işin içine katınca işin en doğrusunu yapıyorsunuz. Biz bugünden itibaren mahalle meclisleriyle hareket edeceğiz. Asıl önemli olan ise yaptığımız işin sürdürülebilir olmasıdır. Yapılacak işleri halkla birlikte yaparsınız o iş sürdürülebilir olur” diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya, Millet İttifakı belediye meclisi üyesi adayları, demokrasi platformu bileşenleri yanı sıra mahallelerde ki meclis üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.