Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay, Kültür Merkezi müjdesi verdi

SİYASET 25.11.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2182+ kez okundu.
 

Başkan Atabay, Kültür Merkezi müjdesi verdi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim Belediyesi tarafından Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde, Evin Erden Topoğlu yönetiminde ADÜ Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Çoksesli Korosu ve Aytekin Kandemir - Hüseyin Yemen Ney - Gitar İkilisi konseri gerçekleşti.

AYDIN- Konsere Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Belediye Başkan Yardımcıları E. Öznur Gündoğdu, Zeynel Şener, Yusuf Deveci, Belediye Meclis üyeleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik programında konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü içtenlikle kutluyorum. Hepiniz Öğretmenler Günü için hazırladığımızı geceye hoş geldiniz. O kadar önemli bir insanın o kadar büyük bir insanın kurduğu bir cumhuriyette yaşıyoruz ki! Ama bazı zamanlarda maalesef o cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini bilemiyoruz. Tarih affetmiyor, her dönemde ne zaman kuruluş ilkelerinden uzaklaştıysak, her zaman ülkenin başına çok önemli olaylar gelmiştir veya gelmek üzeredir. Bu dönemde de benim tahminimce buna benzer bir süreci oldukça uzun süredir yaşıyoruz. İnşallah, cumhuriyetimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Başkan Atabay, “Başta Başöğretmenimiz” dedi. Başkan Atabay, Kültür Merkezinin Müjdesini verdi Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, uzun uğraş ve çabalarının sonunda, ilçemize yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin müjdesini verirken, çalışmaların kısa süre sonra başlayacağını bildirdi. Ayrıca, Kültür Merkezi’nde okulların düzenleyeceği organizasyonlardan ücret talep etmeyeceklerini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından konser gerçekleşti. İlçe protokolü, öğretmenler ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan konserin ardından sanatçılara ve koroya katılım belgesi ve çiçek takdim edildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim Belediyesi tarafından Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde, Evin Erden Topoğlu yönetiminde ADÜ Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Çoksesli Korosu ve Aytekin Kandemir - Hüseyin Yemen Ney - Gitar İkilisi konseri gerçekleşti.

AYDIN- Konsere Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Belediye Başkan Yardımcıları E. Öznur Gündoğdu, Zeynel Şener, Yusuf Deveci, Belediye Meclis üyeleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik programında konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü içtenlikle kutluyorum. Hepiniz Öğretmenler Günü için hazırladığımızı geceye hoş geldiniz. O kadar önemli bir insanın o kadar büyük bir insanın kurduğu bir cumhuriyette yaşıyoruz ki! Ama bazı zamanlarda maalesef o cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün değerini bilemiyoruz. Tarih affetmiyor, her dönemde ne zaman kuruluş ilkelerinden uzaklaştıysak, her zaman ülkenin başına çok önemli olaylar gelmiştir veya gelmek üzeredir. Bu dönemde de benim tahminimce buna benzer bir süreci oldukça uzun süredir yaşıyoruz. İnşallah, cumhuriyetimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Başkan Atabay, “Başta Başöğretmenimiz” dedi.

Başkan Atabay, Kültür Merkezinin Müjdesini verdi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, uzun uğraş ve çabalarının sonunda, ilçemize yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin müjdesini verirken, çalışmaların kısa süre sonra başlayacağını bildirdi. Ayrıca, Kültür Merkezi’nde okulların düzenleyeceği organizasyonlardan ücret talep etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından konser gerçekleşti. İlçe protokolü, öğretmenler ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan konserin ardından sanatçılara ve koroya katılım belgesi ve çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.