Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay: Kadınlarımıza destek sağlıyoruz

SİYASET 26.11.2019 - 19:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2752+ kez okundu.
 

Başkan Atabay: Kadınlarımıza destek sağlıyoruz

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü kapsamında kadınlarla bir araya geldiği kahvaltılı programda, belediye olarak kadınlara destek olduklarını ifade etti.

AYDIN  - 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü’nde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’in çeşitli bölgelerinden gelen kadınlarla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı, programında kadınların dertlerini ve sorunlarını dinleyen ve buna yönelik çözümler sunma konusunda yardımcı olan Başkan Atabay, “Belediyemiz tarafından kadınlarımıza destek sağlıyoruz. Bunlardan birisi belediyemiz katkılarıyla açılan Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezimiz, kadınlarımızın üretim yapmasına katkı sağlıyoruz, tabi ki projelerimiz devam edecek, toplumda saygıyı ve sevgiyi en çok hak eden kadınlarımızdır. Kadınlarımıza ne kadar çok destek verirsek, ülkemizin kalkınmasına da o kadar katkı koyarız'' şeklinde konuştu.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü kapsamında kadınlarla bir araya geldiği kahvaltılı programda, belediye olarak kadınlara destek olduklarını ifade etti.

AYDIN  - 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü’nde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’in çeşitli bölgelerinden gelen kadınlarla bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı, programında kadınların dertlerini ve sorunlarını dinleyen ve buna yönelik çözümler sunma konusunda yardımcı olan Başkan Atabay, “Belediyemiz tarafından kadınlarımıza destek sağlıyoruz. Bunlardan birisi belediyemiz katkılarıyla açılan Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezimiz, kadınlarımızın üretim yapmasına katkı sağlıyoruz, tabi ki projelerimiz devam edecek, toplumda saygıyı ve sevgiyi en çok hak eden kadınlarımızdır. Kadınlarımıza ne kadar çok destek verirsek, ülkemizin kalkınmasına da o kadar katkı koyarız'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.