Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay emekliye ayrılan personelleri ödüllendirdi

SİYASET 15.05.2019 - 17:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3031+ kez okundu.
 

Başkan Atabay emekliye ayrılan personelleri ödüllendirdi

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, belediyeden emekliye ayrılan personel unutulmadı.

AYDIN - Belediye Başkanı A. Deniz Atabay. personele hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Didim Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde uzun yıllar görev yapan ve Başkan Atabay’ın döneminde emekli olan personeller için Didim Belediyesi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda plaket töreni düzenlendi. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı personellere teşekkür eden Başkan Atabay, “Görev süremizde işinizi en iyi şekilde yaparak, özverili çalışmalarımız ve harcadığınız alın teri ile emekliliği çoktan hak ettiğinizi düşünüyorum, belediyemize ve halkımıza yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Bundan sonraki yaşamınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Plaketlerin takdimi ve konuşmaların ardından Başkan Atabay, emekli olan personeller ile hatıra fotoğrafı çekildi.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, belediyeden emekliye ayrılan personel unutulmadı.

AYDIN - Belediye Başkanı A. Deniz Atabay. personele hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Didim Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde uzun yıllar görev yapan ve Başkan Atabay’ın döneminde emekli olan personeller için Didim Belediyesi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda plaket töreni düzenlendi.

Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı personellere teşekkür eden Başkan Atabay, “Görev süremizde işinizi en iyi şekilde yaparak, özverili çalışmalarımız ve harcadığınız alın teri ile emekliliği çoktan hak ettiğinizi düşünüyorum, belediyemize ve halkımıza yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Bundan sonraki yaşamınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Plaketlerin takdimi ve konuşmaların ardından Başkan Atabay, emekli olan personeller ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.