Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay’dan dezenfekte talimatı

GÜNCEL 17.11.2020 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2985+ kez okundu.
 

Başkan Atabay’dan dezenfekte talimatı

Başkan Atabay vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda yapılan dezenfekte çalışmalarının azami seviyeye çıkarılması konusunda talimat verdi.

DİDİM - Ülkemizde ve dünyada Coronavirüs vakalarının artış göstermesinin ardından Didim Belediyesi kent genelinde tedbirlerini sıkılaştırmaya başladı. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın talimatı ile ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını arttıran Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu parklar ve diğer kamusal alanlarda çalışma yoğunluklarını azami seviyeye çıkardı. Vatandaşlarımızın Coronavirüsten korunmaları için dezenfekte çalışmalarını arttırdıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Bizim önceliğimiz halkımızın sağlığıdır. Kentimiz genelinde park ve kamusal alanlar her gün ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilecek. Lütfen maskemizi takalım, mesafemize dikkat edelim” dedi.
Başkan Atabay vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda yapılan dezenfekte çalışmalarının azami seviyeye çıkarılması konusunda talimat verdi.

DİDİM - Ülkemizde ve dünyada Coronavirüs vakalarının artış göstermesinin ardından Didim Belediyesi kent genelinde tedbirlerini sıkılaştırmaya başladı.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın talimatı ile ilçe genelindeki dezenfekte çalışmalarını arttıran Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu parklar ve diğer kamusal alanlarda çalışma yoğunluklarını azami seviyeye çıkardı.

Vatandaşlarımızın Coronavirüsten korunmaları için dezenfekte çalışmalarını arttırdıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Bizim önceliğimiz halkımızın sağlığıdır. Kentimiz genelinde park ve kamusal alanlar her gün ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilecek. Lütfen maskemizi takalım, mesafemize dikkat edelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.