Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay, çalışmaları yerinde denetledi

GENEL 12.11.2020 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1806+ kez okundu.
 

Başkan Atabay, çalışmaları yerinde denetledi

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ilçede devam eden çalışmaları yerinde denetledi.

DİDİM - Didim’i yolları ve parkları ile marka kent haline getirmek için kolları sıvayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, Didim Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmaları yerinde denetleyip, incelemelerde bulunan ve ekiplerden bilgiler alan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, çalışmaların kısa zamanda bitirilmesi için talimatlar verdi.
Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ilçede devam eden çalışmaları yerinde denetledi.

DİDİM - Didim’i yolları ve parkları ile marka kent haline getirmek için kolları sıvayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, Didim Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yakından takip ediyor.

Çalışmaları yerinde denetleyip, incelemelerde bulunan ve ekiplerden bilgiler alan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, çalışmaların kısa zamanda bitirilmesi için talimatlar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.