Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay’a destek

GÜNCEL 05.11.2020 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2079+ kez okundu.
 

Başkan Atabay’a destek

Atatürkçü Düşünce Derneği Akbük Şubesi’nden Başkan Atabay’a destek.

DİDİM - Atatürkçü Düşünce Derneği Akbük Şube Başkanı Dilek Aker ve yönetim kurulu üyeleri Dursun Temel Yurdaer, Hasan Tahsin Yavuz, Nermin Hatlı üyeler Gülru pere, Nilüfer Yavuz, Bülent Eser Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a destek ziyaretinde bulundu. Didim Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, geçtiğimiz günlerde Başkan Atabay hakkında ortaya atılan ahlaksız iftiralara sert tepki gösteren ve her zaman Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın yanında olduklarını belirten ADD Akbük şube Başkanı Dilek Aker, “Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay, Didim’de rant çetelerine ve kanunları hiçe sayan illegal yapılanmalara izin vermediği için iftira ve karalamalarla karşı karşıya kalmıştır. Bizler Başkanımızın her zaman yanındayız” dedi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, destek ziyaretlerinden dolayı ADD Akbük Şubesi Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.
Atatürkçü Düşünce Derneği Akbük Şubesi’nden Başkan Atabay’a destek.

DİDİM - Atatürkçü Düşünce Derneği Akbük Şube Başkanı Dilek Aker ve yönetim kurulu üyeleri Dursun Temel Yurdaer, Hasan Tahsin Yavuz, Nermin Hatlı üyeler Gülru pere, Nilüfer Yavuz, Bülent Eser Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a destek ziyaretinde bulundu.

Didim Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, geçtiğimiz günlerde Başkan Atabay hakkında ortaya atılan ahlaksız iftiralara sert tepki gösteren ve her zaman Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın yanında olduklarını belirten ADD Akbük şube Başkanı Dilek Aker, “Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay, Didim’de rant çetelerine ve kanunları hiçe sayan illegal yapılanmalara izin vermediği için iftira ve karalamalarla karşı karşıya kalmıştır. Bizler Başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, destek ziyaretlerinden dolayı ADD Akbük Şubesi Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.