Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

3. Koy cazibe merkezi olacak

GÜNCEL 21.05.2018 - 18:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3583+ kez okundu.
 

3. Koy cazibe merkezi olacak

Didim Belediyesi ekiplerinin 3. Koy mevkiindeki çalışmalarının yoğun bir tempo ile sürdüğü bildirildi. Çalışmaları inceleyen Başkan Atabay, “3. Koy cazibe merkezi olacaktır” dedi.

AYDIN- Didim Belediyesi tarafından 3. Koy’un imara açılmasıyla birlikte bölgenin belli standartlardaki konut ve işyeri yapılması düşüncesiyle yürütülecek olan proje kapsamında, sahilde bulunan işyerlerine çizilen tek tip proje için çalışmalar devam ettiği açıklandı. Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda bölgede yoğun bir şekilde çalışmalar başladı. Yeni yolların açıldığı ve kaldırımların yapıldığı 3. Koy’da sahile taş duvar yapıldı. Didim’in geçmişi ve dönemin mimarisine uygun olan karakteristik özelliklerin korunacağı proje kapsamında Didim’in eski evlerine benzer bir yapılaşma planlanıyor. Çalışmalar 3. Koy, yapılacak olan peyzaj çalışmaları ile devam edecek. 3. Koy’da süren çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor, 3. Koy cazibe merkezi olacaktır” dedi.
Didim Belediyesi ekiplerinin 3. Koy mevkiindeki çalışmalarının yoğun bir tempo ile sürdüğü bildirildi. Çalışmaları inceleyen Başkan Atabay, “3. Koy cazibe merkezi olacaktır” dedi.

AYDIN- Didim Belediyesi tarafından 3. Koy’un imara açılmasıyla birlikte bölgenin belli standartlardaki konut ve işyeri yapılması düşüncesiyle yürütülecek olan proje kapsamında, sahilde bulunan işyerlerine çizilen tek tip proje için çalışmalar devam ettiği açıklandı.

Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda bölgede yoğun bir şekilde çalışmalar başladı. Yeni yolların açıldığı ve kaldırımların yapıldığı 3. Koy’da sahile taş duvar yapıldı. Didim’in geçmişi ve dönemin mimarisine uygun olan karakteristik özelliklerin korunacağı proje kapsamında Didim’in eski evlerine benzer bir yapılaşma planlanıyor. Çalışmalar 3. Koy, yapılacak olan peyzaj çalışmaları ile devam edecek.

3. Koy’da süren çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor, 3. Koy cazibe merkezi olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.