Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Atabay, 19 Mayıs’ı kutladı

SİYASET 18.05.2018 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3826+ kez okundu.
 

Başkan Atabay, 19 Mayıs’ı kutladı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Bundan 99 yıl önce 19 Mayıs 1919' da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından yakıldığını anımsatan Başkan Atabay, mesajında şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Türk Milletinin inanç ve kararlılığıyla, bundan tam 99 yıl önce Samsun’dan başlayan bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesi, Türk Milletinin adını dünyaya duyurmuş, tarihin sayfalarına kazımıştır. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs, kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs 1919' da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. 19 Mayıs'ı daha da anlamlı kılan bir diğer unsur da, Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesidir. Eğitimle, bilimle, kültür ve sanatla, sporla harmanlanmış gençlerimizin, yarınlarımıza umut ve güneş olacağı inancıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Bundan 99 yıl önce 19 Mayıs 1919' da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından yakıldığını anımsatan Başkan Atabay, mesajında şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Türk Milletinin inanç ve kararlılığıyla, bundan tam 99 yıl önce Samsun’dan başlayan bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesi, Türk Milletinin adını dünyaya duyurmuş, tarihin sayfalarına kazımıştır. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs, kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs 1919' da Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. 19 Mayıs'ı daha da anlamlı kılan bir diğer unsur da, Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesidir.

Eğitimle, bilimle, kültür ve sanatla, sporla harmanlanmış gençlerimizin, yarınlarımıza umut ve güneş olacağı inancıyla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.